Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'harúspex: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 336
  • Medidas: 135 x 200 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

L'harúspex ZAFON,CARLES

L’harúspex, amb 24 cants inspirats en La Ilíada, estableix un joc irònic entre distints personatges de la mitologia clàssica i situacions i tòpics ben actuals.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-95623-35-5
EAN:
9788495623355
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Testòrides Calcant és un oficinista mediocre que, juntament amb una colla d’amics estranys que té, descobreix per atzar que posseeix facultats endevinatòries. Calcant excel·leix tant com a endeví, que el seu mestre Apol·lo li atorga el títol d’harúspex i el confia al rei Agamèmnon, monarca grec que es veu embolicat en una guerra amb Troia per culpa del mal cap de la seva cunyada, una tal Hèlena que ha fugit amb un rústec pastor anomenat Alexandre, tot i que s’entesta a fer-se dir Paris. Testòrides Calcant i els seus estranys amics, tots endevins i repartits entre els dos bàndols combatents, faran greus vaticinis que influiran, per bé o per mal, en el decurs de la guerra més famosa de la Història, la dels eterns herois Aquil·les, Hèctor, Odisseu…

Autor: Zafon Llopis, Carles

Zafon Llopis, Carles

(Barcelona, 1965) és metge, especialista en endocrinologia i nutrició. Viu a Parets del Vallès. A més de publicacions estrictament científiques, la relació amb la literatura va començar amb la publicació de la novel·la L'Harúspex (2004), el recull de narracions Elementa (2007) i la novel·la Cecília (2008), sobre el moviment espiritista del segle XX.