Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'ORGIA VERBAL - CAT: portada
  • N° páginas : 200
  • Medidas: 160 x 240 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

L'ORGIA VERBAL - CAT BARNILS,BIEL

Personaje mediático que trata gran variedad de temas: periodismo, cultura, política, vida personal. Campaña de publicidad en 5 radios en diciembre. El 12% de los ingresos se destinan a la ONG ADANE de ayuda a Africa.

Editorial:
DAU
Colección:
RETRATS - CATALAN
Materias:
NARRATIVA AUTORES EXTRANJEROS;
ISBN:
978-84-936625-4-7
EAN:
9788493662547
Precio:
17.79 €
Precio con IVA:
18.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Durant nou dilluns, de deu a quarts de dotze del matí, un verbívor, Màrius Serra, i un llibreter, Biel Barnils, van parlar durant més de quinze hores sobre el món personal i literari d'aquest escriptor, i també sobre el món que ens envolta. Converses en profunditat i, a la vegada, a l'abast de tots els lectors, que mostren qui és i com pensa Màrius Serra sobre una gran quantitat de temes: des del present del periodisme i els canvis en els mitjans d'informació del segle xxi fins al futur del llibre i la cultura. També parla de com veu la política a Catalunya, de la llengua catalana, de l'experiència del seu fill discapacitat, dels més de vuit mil volums d'una biblioteca fascinant i enigmística, i del significat de la mort en una societat secular com és la nostra. Un llibre i unes converses que van de l'esfera més general a la més personal, vitals i plenes de joc, però no per això menys profundes i crítiques amb el temps que ens ha tocat viure.

Autor: Barnils, Biel

(Barcelona, 1976). Ha treballat a la televisió i en l?àmbit de la gestió cultural. Ha organitzat múltiples recitals poètics. Fa de llibreter a La Tralla de Vic, on coordina un club de lectura de poesia.Ha col·laborat en les revistes paperdevidre.com i Literata. Va formar part de La catosfera literària 08.Recomendado por las siguientes librerías

,