Buscador de libros

Busqueda avanzada
LLIBERTAT I GENEROSITAT - CAT: portada
  • N° páginas : 225
  • Medidas: 110 x 170 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

LLIBERTAT I GENEROSITAT - CAT DESCARTES,RENE

?La generositat és la clau de volta de la resta de virtuts i el remei general contra tots els desordres de les passions? Descartes

Editorial:
Colección:
COLECCION DELOS
Materias:
FILOSOFIA ETICA LOGICA ESTETICA RELIGION;
ISBN:
978-84-15047-19-3
EAN:
9788415047193
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

René Descartes és un dels pensadors més importants de la Història de la Filosofia universal i una de les figures indiscutibles per entendre el pensament europeu del segle XVII. Les seves obres sobre Metafísica van consolidar el seu prestigi i influència, fins al punt de ser requerit com instructor per la reina Cristina de Suècia. L'edició d'aquest llibre és a càrrec de Salvi Turró, actualment professor titular d'Història de la Filosofia en la Universitat de Barcelona. Els seus estudis, recerques i publicacions es mouen básicament en l'àmbit de la filosofia moderna, de Descartes a Hegel. Ja ha estat editor i traductor al català de Descartes, Kant i Fitche.

Autor: DESCARTES, RENÉ

DESCARTES, RENÉ

Descartes neix el 1596 en La Hàia de Turena. Educat al col·legi dels jesuïtes de la Fléche, va ser enrolat el 1618 a l'exércit del príncep Maurici de Nassau. Al seu retorn a Paris publicà les ?Regles per a la direcció de l'enginy?. Les seves indagacions en física i matemàtiques van ser recollides en diversos llibres, la Introducció als quals és la seva obra més coneguda: el ?Discurs del Mètode?. Morí en Estocolm poc després de publicar ?Les passions de l'ànima?.