Buscador de libros

Busqueda avanzada
Lola Anglada o la creació del paradís propi: portada
  • N° páginas : 208
  • Medidas: 240 x 165 mm.
  • Peso: 740 gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Lola Anglada o la creació del paradís propi CASTILLO,MONTSERRAT

Profusament il·lustrat, el llibre situa la vida i l'obra de gran il·lustradora catalana Lola Anglada en el marc històric, social, artístic i literari del segle xx.

Editorial:
Colección:
VIDES I LLEGATS
Materias:
DIBUJO PINTURA Y ESCULTURA;
ISBN:
978-84-95623-00-3
EAN:
9788495623003
Precio:
20.23 €
Precio con IVA:
21.04 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Lola Anglada o la creació del paradís propi és un treball minuciós i detallat sobre aquesta gran il·lustradora catalana, centrat en l'obra de l'artista i en els moments més destacats de la seva biografia. Ben documentat i fruit d'un treball de recerca profund i extens, el llibre descriu, analitza i critica les diferents obres que l'artista va anar realitzant al llarg de la seva vida. El llibre, profusament il·lustrat, situa també la vida i l'obra de Lola Anglada en el marc històric, social, artístic i literari del segle xx.

Autor: Castillo, Montserrat

Castillo, Montserrat

Montserrat Castillo és historiadora i membre de l'Associació Catalana i de l'Associació Internacional de Crítics d'Art. Com a historiadora de l'art, es va doctorar per la Universitat de Barcelona (1993). S'ha anat especialitzant en la il·lustració catalana tot publicant nombrosos articles i diversos llibres entre els quals destaquem: Junceda (Nou Art Thor, 1988), Taller obert de Grau Garriga (Àmbit, 1988), Junceda il·lustrador. El tresor de l'illa (Ajuntament de Barcelona, 1990), Joan D'Ivori o la màgia de la il·lustració -juntament amb altres autors- (Ajuntament de Barcelona, 1997) i Grans il·lustradors catalans del llibre per a infants (Biblioteca de Catalunya-Barcanova, 1997), que va obtenir el Premi "Crítica" de la XIV edició del Pier Paolo Vergerio, el 1998.