Buscador de libros

Busqueda avanzada
MARE I FILLA, NE: portada
  • N° páginas : 192
  • Medidas: 220 x 140 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa blanda
Descargar Ficha Enviar Ficha

MARE I FILLA, NE DIAZ RUIZ,JENN

Les diferents maneres d’entendre la vida i l’amor en la novel·la que ens va descobrir una gran veu per al present i futur de les lletres catalanes.

Editorial:
Colección:
NOVEL-LA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-16743-35-3
EAN:
9788416743353
Precio:
17.21 €
Precio con IVA:
17.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Una novel·la coral sobre les coses que són la vida. Sobre els lligams familiars, les cambres pròpies, les cases amb jardí i les cases en penombra. Sobre les mares, les filles, les germanes i les paraules i els silencis que les apropen o les separen. Sobre els mons masculins habitats per dones i les frases fetes que els expliquen i els perpetuen. Una novel·la sobre dones enamorades, dones que mesuren l’amor, dones que es fan grans i dones que busquen i no troben, o troben i no ho saben.

El libro en los medios

"Jenn Díaz ‘Vaig començar a ser escriptora molt abans que m’atrevís a definir-me com a tal" (Amsterdam) L"illa dels llibres, 5 setembre 2017

05/09/2017

"L’autora de ‘Mare i filla’ i ‘Vida familiar’ segueix consolidant una carrera literària, sis anys després del seu debut amb ‘Belfondo’"

Autor: DÍAZ RUIZ, JENN

DÍAZ RUIZ, JENN

(Barcelona, 1988) és una escriptora catalana que escriu en castellà. Va començar a estudiar filologia. Va publicar la seva primera novel·la als 22 anys, amb influències d'Ana María Matute, Carmen Martín Gaite, Miguel Delibes, José Donoso, García Márquez. Col·labora en les publicacions culturals Catorze.cat i Jot Down.