Buscador de libros

Busqueda avanzada
Màrius Torres, més enllà del demà: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 80
  • Medidas: 160 x 200 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Màrius Torres, més enllà del demà CULLERE,FRANCESC

Biografia poètica del gran poeta català Màrius Torres. Llibre guanyador del premi de poesia Joan Perucho Vila d'Ascó 2015.

Editorial:
Colección:
MITILENE
Materias:
POESIA;
ISBN:
978-84-944547-4-5
EAN:
9788494454745
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Francesc Culleré ofereix en aquest llibre de poemes un sentit homenatge a Màrius Torres i situa el gran poeta català en el temps i en l'espai, amb un treball de fi simbolisme biogràfic. L'autor ressegueix la vida de Màrius Torres amb una visió essencialment lírica, no narrativa, o sigui amb ulls de poeta, fet que li exigeix una exquisida sensibilitat i un coneixement exacte de la biografia del poeta lleidatà. Francesc Culleré ubica cada poema en un moment clau de la vida de Màrius Torres, en el context familiar —pares, germans— i social —fets transcendents de la història de Catalunya. Sense oblidar les persones que exerciren un evident influx en l'ànima del poeta. Amb pròleg de Jordi Pàmias i epíleg de Margarida Prats

Autor: Culleré, Francesc

Culleré, Francesc

Francesc Culleré Moragues (Belianes, 1967) és mestre i llicenciat en filosofia i lletres. Viu i treballa a Balaguer. Ha publicat dos llibres de poesia: Al ponent dels dies (2008) i Brots de saüc (2009). El 2011 guanya el Drac de poesia d’Òmnium Cultural del Solsonès amb Foc apagat i el Rafael Sari de poesia de l’Obra Cultural de l’Alguer amb Sempre amb tu. El 2014 participa en el llibre Autisme, trenquem el silenci amb la poesia. Col·labora a la revista digital 7 Miralls al Dau i amb Màrius Torres, més enllà del demà, guanya el Premi de Poesia Joan Perucho Vila d’Ascó 2015.