Buscador de libros

Busqueda avanzada
Metròpoli: portada
  • N° páginas : 250
  • Medidas: 1352 x 215 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Metròpoli SORIGA,FLAVIO

Martino crissanti, carabinieri protagonista a "Pluja Negra", torna a ser l’encarregat de la investigació, en aquest cas, l’assassinat d’una dona de classe alta.

Editorial:
Traductor:
Pau Vidal
Colección:
CRIMS.CAT
Materias:
NOVELA POLICIACA;
ISBN:
978-84-16328-86-4
EAN:
9788416328864
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Durant un estiu a l’illa de Sardenya, més concretament a Càller, hi poden passar moltes coses. Tantes com que als banys Karalis, els més antics de la ciutat, hi aparegui brutalment assassinat el cos sense vida de Giulia Hernandez de San Raimondo, una dona bella de classe alta. Aquesta troballa farà que el carabiniere Martino Crissanti —que ja coneixem de la seva investigació a Pluja negra (crims.cat nº 4)— i alguns dels seus homes es dediquin a allò que millor saben fer: observar cossos sense vida, examinar petjades, interrogar sospitosos, analitzar escenes del crim i extreure’n les conclusions per enxampar el culpable del crim. I en aquest cas, un crim encobert sota una calor asfixiant, pesant i insofrible, acompanyat de tangos argentins i capvespres idíl•lics.

El libro en los medios

"El colega sard de Pepe Carvalho" (Alrevés) El Periódico, 21 gener 2017

21/01/2017

Durant un estiu a l’illa de Sardenya, més concretament a Càller, hi poden passar moltes coses.

Descargar

"El crim que retrata la societat sarda, al Tiana Negra" (Alrevés) Diari Ara, 21 gener 2017

21/01/2017

Martino crissanti, carabinieri protagonista a "Pluja Negra", torna a ser l’encarregat de la investigació, en aquest cas, l’assassinat d’una dona de classe alta.

Descargar

Autor: SORIGA, FLAVIO

Flavio Soriga (Uta, 1975), escriptor italià i director artístic del festival «Settembre dei poeti». Autor de títols com Diavoli di Nuraiò, Sardinia Blues, L’amore a Londra é un altri looghi, Il coure dei briganti i Nuraghe Beach. Ha rebut diversos premis i reconeixements. Pluja Negra ha estat guardonada amb el Premio Grazia Deledda Giovani.