Buscador de libros

Busqueda avanzada
NIL: portada
  • N° páginas : 56
  • Medidas: 210 x 180 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Descargar Ficha Enviar Ficha

NIL CELA / GARCIA

Nil és un llibre de sentiments, un catàleg d’estats d’ànim. Mostra com els nens poden manegar les seves emocions; una tasca fonamental del seu desenvolupament individual.

Editorial:
Ilustrador:
García Puig, Alba
Colección:
CATALAN
Materias:
LITERATURA INFANTIL Y JUVENIL;
ISBN:
978-84-92607-93-8
EAN:
9788492607938
Precio:
17.79 €
Precio con IVA:
18.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Nil. En Nil és un nen valent que de vegades té por. Llavors, tanca els ulls com els talps, s’avorreix com les estàtues o bé es fa més pesat que un elefant. Una lectura adequada també per a adults perquè pot ajudar-los a comprendre l’expressió dels sentiments dels petits que creixen al seu voltant. Les paraules de Jaume Cela voleien sobre les taques de color que Alba Garcia i Puig utilitza per donar pas a cada emoció del personatge.

Autor: CELA, JAUME

Jaume Cela compagina la feina de mestre i pedagog amb la d’escriptor de novel·les per al públic infantil i juvenil. La seva producció literària s’inicia l’any 1988 i es desplega amb gran regularitat amb títols com Xerraires impertinents, premi Ciutat d’Olot-Marià Vayreda del 1995, Hola Pep! o Set raons per estimar els meus pares, guardonat amb el premi El Vaixell de Vapor del 2010. Paral·lelament als llibres per a infants i joves, ha publicat diversos títols de divulgació pedagògica. L’any 2008 rep la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya pel conjunt de la seva trajectòria.

Autor: GARCÍA PUIG, ALBA

Alba Garcia i Puig és una jove il·lustradora i professora especialista en didàctica d’Educació Visual i Plàstica. Actualment, compagina la feina de mestra d’infants amb la d’il·lustradora de contes infantils i per a adults. És l’autora de la història i les il·lustracions d’El cirerer (publicat en francès per Âne bâté Éditions i en castellà per Sd·edicions) i d’altres títols de la nostra editorial, com Clara, Bona nit i Saïd.