Buscador de libros

Busqueda avanzada
Nocturn de Portbou: portada
  • N° páginas : 296
  • Medidas: 130 x 205 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Nocturn de Portbou BENAVENTE,JAUME

Novel•la erudita que retrata el “cansament crepuscular” de la vella Europa amb el seu món de cafès i tertúlies, de revolucionaris i artistes.

Editorial:
Colección:
LA TEMERARIA
Materias:
NARRATIVA AUTORES ESPAÑOLES;
ISBN:
978-84-943201-1-8
EAN:
9788494320118
Precio:
18.75 €
Precio con IVA:
19.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Un vespre desavinent d’hivern, a l’Estació Internacional de Portbou, el pintor Daniel Gispert convoca els fantasmes del seu passat mentre espera trobar-se amb el seu vell amic, el doctor Marcel Bosom. En la seva evocació hi ha el record, ple d’enigmes, de la misteriosa família Kodály i d’altres personatges del Budapest dels últims anys del comunisme. Una certa mirada a la tradició centreeuropea on l’art és una manera de canviar i deformar l’ordre establert, alhora que ens adverteix de com els últims mestres europeus se’ns en van, oblidats, sense fer soroll.

El libro en los medios

"Poeta, autor de novel·la negra i literatura de viatges" (La Temerària) El Periódico, 25 març 2015

25/03/2015

Un vespre desavinent d’hivern, a l’Estació Internacional de Portbou, el pintor Daniel Gispert convoca els fantasmes del seu passat mentre espera trobar-se amb el seu vell amic, el doctor Marcel Bosom.

Descargar

Autor: Benavente, Jaume

Benavente, Jaume

Jaume Benavente (Barcelona, 1958) La seva obra dibuixa un univers malenconiós i enigmàtic, amb una mirada singular al món portuguès i atlàntic, i també al de l'Europa central. Durant la seva primera infantesa va viure al Brasil. Llicenciat en Belles Arts, ha treballat com a dibuixant, auxiliar de biblioteques, documentalista i conservador de museus, entre altres oficis.Entre els seus llibres, és imprescindible citar les novel•les Masurca de Praia (premi Roc Boronat 2000) i Llums a la costa (premi Pin i Soler 2006), així com els llibres de viatges Viatge d’hivern a Madeira (premi Narrativa Lleida 2002) i Dietari de Porto (premi Benvingut Oliver de Narrativa 2011). “És posiblement l’autor més centreeuropeu de la nostra literatura” (Sebastià Bennasar, Cròniques portugueses).