Buscador de libros

Busqueda avanzada
La noia que es va capbussar endins el cor del món (NE): portada
  • N° páginas : 288
  • Medidas: 150 x 230 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

La noia que es va capbussar endins el cor del món (NE) BERMAN,SABINA

Catalogada de «realisme commovedor», en aquesta novel•la percebrem el món i el mar a través dels ulls d’una nena autista, un món on prima la literalitat.

Editorial:
Traductor:
Manel Dolz
Colección:
NARRATIVA
Materias:
AUTORES HISPANOAMERICANOS;
ISBN:
978-84-16328-52-9
EAN:
9788416328529
Precio:
11.54 €
Precio con IVA:
12.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Catalogada de «realisme commovedor», en aquesta novel·la percebrem el món i el mar a través dels ulls d’una nena autista, un món on prima la literalitat, on les coses són el que són, i no són el que no són. Un text que convida a la reflexió sobre la societat, les relacions humanes i les ambicions, però principalment, sobre nosaltres mateixos. Un llibre que hauria de ser llegit i rellegit perquè ens acosta a la nostra essència, als nostres orígens, i és que, com diu la Karen, primer penso i després existeixo. Com entendries la vida si el teu cervell no et permetés entendre els eufemismes, les metàfores, si les teves connexions neurològiques no et permetessin mentir ni tenir fantasies? Però, i si al ma- teix temps tinguessis una memòria privilegiada?

Autor: Berman, Sabina

Berman, Sabina

Es dramaturga, poeta, narradora, i directora contemporània. Va néixer el 21 d? agost de 1956 a Mèxic, Distrito Federal. Va estudiar psicologia a la Universitat Autònoma de Mèxic. Per ella, la narració i el teatre es un eina per comunicar les seves perspectives sobre el món social. Així mateix, té una perspectiva feminista que sobresurt en els temes de les seves obres, a més de tocar la temàtica jueva. Ha rebut molts premis. Va guanyar el Premio de Poesía Pluridimensional Juguete para Mariposa a 1974 i el Premio de Poesía Pluridimensional Máscaras para Año Internacional de la mujer al 1975. El mateix any, va guanyar el Premio de Cuento Latinoamericano para Año Internacional de la Mujer. Pel teatre, va rebre el Primer Premio de Teatro Instituto Nacional de Bellas Artes per Yankee, Herejía, Rompecabezas, y La Maravillosa de Niño Pingüica. Va guanyar el premi de l? Academia de Artes y Ciencias Cinematográficas per La Tía Alejandra. A més, als anys 1993 i 1994, va rebre una beca del Fondo Nacional. Durant el mateix període va ser membre del Sistema Nacional de Creadors Artístics.