Buscador de libros

Busqueda avanzada
OPINIONS D'UN PALLASSO: portada
  • N° páginas : 104
  • Medidas: 130 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

OPINIONS D'UN PALLASSO TORTELL,POLTRONA

?Vam veure coses que ens van reconciliar amb la nostra professió, amb la funció humana que té el pallasso, que és la de fer riure.?

Editorial:
Colección:
CATALAN
Materias:
FILOSOFIA ETICA LOGICA ESTETICA RELIGION;
ISBN:
978-84-15047-84-1
EAN:
9788415047841
Precio:
12.50 €
Precio con IVA:
13.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

En aquesta conversa, Tortell Poltrona des-vetlla la seva visió del món: ferma, clara i compromesa, amb un punt d?escepticisme però amb la convicció rotunda que un altre món és no només possible sinó també to-talment necessari. Reviu els inicis de la seva trajectòria, les seves motivacions i algunes de les fites aconseguides fins ara. El seu reco-rregut i la seva activitat han esdevingut un referent no només pels artistes que volen combinar creació i solidaritat, sinó també per a tothom que vol apropar-se a les realitats més dures del món. Sempre amb un somriure i provocant una rialla.

Autor: Tortell, Poltrona

Jaume Mateu i Bullich, més conegut com a Tortell Poltrona, és un dels paradigmes de l?artista socialment compromès. Fundador i director del Circ Cric així com del Centre de Recerca de les Arts del Circ, ha estat també l?impulsor de Pallassos Sense Fronteres: una innovadora forma de compromís social i artístic que ha contribuït a explorar noves for-mes de solidaritat internacional i a proporcio-nar prestigi al món del circ.