Buscador de libros

Busqueda avanzada
Paisatges de la Barcelona de Picasso, Els: portada
  • N° páginas : 216
  • Medidas: 225 x 225 mm.
  • Peso: 918 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Paisatges de la Barcelona de Picasso, Els RAFART,CLAUSTRE

El llibre reflecteix l'influència de Barcelona sobre Picasso, a través dels seus quadres i les fotografies d’època que recuperen els llocs que ell va estimar i recórrer.

Editorial:
Colección:
LA RODA DE FAISTOS
Materias:
DIBUJO PINTURA Y ESCULTURA;
ISBN:
978-84-95623-50-8
EAN:
9788495623508
Precio:
14.33 €
Precio con IVA:
14.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Picasso arriba a Barcelona el 1895, a punt de fer catorze anys, i s’hi estableix fins el 1904, moment en què s’instal·la a París. En aquest període decisiu de la seva vida artística, el pintor crea una sèrie de paisatges de la seva Barcelona iniciàtica: Els paisatges de la Barcelona de Picasso. Aquests paisatges picassians són avui, més de cent anys després, un fragment imprescindible del mosaic històric, artístic i cultural de la Barcelona del tombant dels segles XIX i XX. En aquests paisatges contemplem l’evolució de Picasso en els anys en què passa de l’aprenentatge de l’ofici de pintor a la vinculació amb l’avantguarda artística catalana i a la creació del seu primer estil personal: l’època blava. Veiem com Picasso esdevé, en definitiva, un dels creadors més destacats del segle XX.

Autor: Rafart, Claustre

Rafart, Claustre

Claustre Rafart i Planas és llicenciada en Geografia i Història en l’especialitat d’Història Contemporània per la Universitat de Barcelona. Va ser responsable del Departament de Comunicació i Acció Cultural del Museu Picasso de Barcelona de 1996 a 2002. Va actuar com a coordinadora en el seminari “Picasso en l’art espanyol. Antecedents i conseqüències” (1990) i com a coordinadora tècnica en el seminari “Les avantguardes compleixen cent anys” (1994) en el Museu Picasso. Ha publicat diversos articles sobre la vida i l’obra de Pablo Picasso en catàlegs d’exposicions temporals i en revistes especialitzades. És autora, també, de la Guia del Museu Picasso de Barcelona (1998) i coautora del volum de la Catalunya Romànica dedicat al Solsonès.