Buscador de libros

Busqueda avanzada
Per més temps que passi: portada
  • N° páginas : 240
  • Medidas: 153 x 220 mm.
  • Peso: 392 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Per més temps que passi SANTOLARIA,FRANCESC

El creuament de dues èpoques, la contemporània i la del 1950, relacionarà dues històries de la família Delclòs, treient a la llum un crim irresolt i mai no prescrit.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-92874-77-4
EAN:
9788492874774
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Nil Bordàs, empresari del món de la publicitat, viu obsessionat per una jove aspirant a actriu, Berta Delclòs, fins al punt de contractar un detectiu perquè n’esbrini possibles detalls sòrdids amb què poder-la manipular. Sis dècades abans, Josep, un obrer metal·lúrgic perseguit pel franquisme, lluita per aconseguir una feina de soldador en una empresa vora l’estació de Magòria. Amb la seva germana Aurora, Josep sobreviu amb una identitat falsa en la grisor i l’ofec de la Barcelona dels anys cinquanta. Arcadi Moliner, el detectiu contractat per Nil Bordàs, descobrirà en un poble de València uns successos relacionats amb els avantpassats de Berta Delclòs que ultrapassaran qualsevol sordidesa i entraran de ple en un terreny força enfangat: el dels crims oblidats.

Autor: Santolaria, Francesc

Santolaria, Francesc

Francesc Santolaria Torres (Barcelona, 1963) és llicenciat en Història Contemporània i en Geografia. Professor d’institut des de 1989, ha col·laborat amb diverses publicacions de l’àmbit de les Ciències Socials al Baix Llobregat i és redactor de la revista El Llaç. Ha estat coautor d’estudis d’història local i de Catalunya, i de llibres de text d’ESO i Batxillerat. És també l’autor de les novel·les Ombres d’estiu (Columna, 2004) i Per més temps que passi (Meteora, 2013) i d’obres d’assaig com El Barri del Canal, 25 d’anys d’una història de 800 (1991), Fira de la Candelera (2002) i El Banquet de la Victòria i els Fets de ¡Cu-Cut! (Meteora, 2005).