Buscador de libros

Busqueda avanzada
PER QUE LLEGIR ELS CLASSICS AVUI - CAT: portada
  • N° páginas : 187
  • Medidas: 160 x 230 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

PER QUE LLEGIR ELS CLASSICS AVUI - CAT BORRAS,LAURA

Mai no és tard per arribar als clàssics, perquè precisament pel fet de ser-ho, guarden al seu interior un secret inexhaurible.

Editorial:
Colección:
CATALAN
Materias:
HISTORIA DE LA LITERATURA;
ISBN:
978-84-92907-97-7
EAN:
9788492907977
Precio:
15.87 €
Precio con IVA:
16.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El clàssic sempre és generós. D’Èsquil a Joyce, passant per Flaubert, Ausiàs March, Goethe i autors contemporanis com ara Màrius Sampere o Joan Margarit, Laura Borràs ens guia en un viatge apassionant pels pilars de la literatura i ens respon amb un sí rotund a la pregunta de si té sentit, en ple segle xxi, llegir els clàssics.

El libro en los medios

"Laura Borràs serà la nova directora de la Institució de les Lletres Catalanes" (Ara Llibres) Ara.cat, 9 gener

10/01/2013

"El conseller de Cultura ha posat en relleu "el profund coneixement de la literatura catalana, tant de la història de la literatura com de l"actual, que té Laura Borràs"

Autor: Borràs, Laura

Borràs, Laura

Laura Borràs és directora de la Institució de les Lletrs Catalanes i professora de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada a la Universitat de Barcelona. Dirigeix el màster en Literatura en l’Era Digital, i també Hermeneia, grup de recerca sobre estudis literaris i tecnologies digitals. És autora de Per què llegir els clàssics, avui (Ara Llibres, 2011) i de Dos amants com nosaltres (Ara Llibres, 2012), i ha col·laborat al programa de TV3 Els matins parlant del que més l’apassiona, la literatura. L’any 2010 el seu espai televisiu va ser guardonat amb el premi Atlàntida que atorga el Gremi d’Editors. Actualment col·labora amb el diari Ara i el programa La tribu de Catalunya Ràdio.