Buscador de libros

Busqueda avanzada
Política i govern a Catalunya: portada
  • N° páginas : 496
  • Medidas: 160 x 240 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación:
Descargar Ficha Enviar Ficha

Política i govern a Catalunya UBASART GONZALEZ COOR.,GEMMA

El llibre que teniu a les mans fa un recompte de la realitat política catalana a quatre dècades de la recuperació de les institucions democràtiques.

Editorial:
Colección:
INVESTIGACION Y DEBATE
Materia BIC:
Cataluña, Comunidad Autónoma de
ISBN:
978-84-9097-458-2
EAN:
9788490974582
Precio:
24.04 €
Precio con IVA:
25.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La reinstauració de la Generalitat de Catalunya, que es va produir abans de l’aprovació de la Constitució espanyola, va ser l’inici del desplegament d’un ampli autogovern que va ser molt actiu des dels seus inicis. Des d’aleshores el sistema polític català ha adquirit característiques i dinàmiques pròpies i singulars que mereixen una especial atenció. Precisament per aquesta raó —i per la necessitat de fomentar el coneixement i el debat al voltant de les diferents peces que conformen la Política a Catalunya— s’ha elaborat aquesta obra col·lectiva, on participen acadèmics que pertanyen a diverses disciplines, com la Ciència Política, el Dret Constitucional i la Història.

Autor: Ubasart-González , Gemma

Doctora en Ciència Política per la UAB. Professora de l’Àrea de Ciència Política i Vicedegana de la Facultat de Dret a la UdG. Ha realitzat estades de recerca i impartit docència a universitats europees i americanes: London School of Economic and Political Science, Università di Padova, University of Ottawa, Science Po, Instituto de Altos Estudios Nacionales i FLACSO. Actualment es seves línies de recerca i publicacions es desenvolupen en l’àmbit de les polítiques públiques i Estat de benestar; la política catalana i espanyola; els moviments socials i el conflicte; Amèrica Llatina.


Otras imágenes del libro