Buscador de libros

Busqueda avanzada
Pot semblar un accident: portada
  • N° páginas : 352
  • Medidas: 150 x 215 mm.
  • Peso: 541 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Pot semblar un accident BENNASAR,SEBASTIA

«Pot semblar un accident», és un assaig literari que ofereix, per primer cop, una visió completa i rigorosa del gènere negre dins la globalitat de la literatura catalana.

Editorial:
Colección:
CRONOS
Materias:
HISTORIA DE LA LITERATURA;
ISBN:
978-84-92874-34-7
EAN:
9788492874347
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Sebastià Bennasar ens ofereix en aquest volum un estudi profund i complet de la novel·la negra en català, dels seus autors, els seus escenaris i referents, i també dels profunds canvis socials que han propiciat el boom actual d’aquest gènere a casa nostra. Bennasar repassa més d’un centenar d’obres i ens parla d’escriptors del gènere policíac tan emblemàtics com Pep Coll, Jordi de Manuel, Teresa Solana, Ferran Torrent, Jordi Cervera, Carles Porta, Xavier Bosch, Andreu Martín, Albert Salvadó, Rafael Vallbona, Margarida Aritzeta, Lluís Llort, Pep Blay, Joan Agut i tants d’altres. L’obra és sens dubte el treball més seriós fet mai sobre el genère negre en la literatura catalana del tombant de segle. El llibre es complementa amb una llista exhaustiva d’autors, llibres publicats i audiovisuals.

Autor: Bennasar, Sebastià

Bennasar, Sebastià

(Palma, 1976), escriptor, periodista, llicenciat en Humanitats i màster en Història del Món, ha publicat més de 30 títols de poesia, narrativa, novel·la, assaig i altres. Ha guanyat el Vila de Lloseta amb 'La mar no sempre tapa' i el Joaquim Ruyra amb 'Badia de Mindelo'. En novel·la destaquen 'El país dels crepuscles', 'On mai no creix l’herba', 'Cants de sirena negra', 'Un oceà de memòria' i 'L'imperi dels lleons' (Premi València Negra). A Meteora ha publicat 'Pot semblar un accident', 'La primavera dels indignats', 'Nocturn de Sant Felip Neri' i 'Manuel de Pedrolo, manual de supervivència'.