Buscador de libros

Busqueda avanzada
Primavera dels indignats, La: portada
  • N° páginas : 128
  • Medidas: 150 x 215 mm.
  • Peso: 384 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Primavera dels indignats, La BENNASAR,SEBASTIA

«La primavera dels indignats» de Sebastià Bennasar, el primer estudi en català sobre el moviment del 15-M i les accions que n'han derivat a la capital catalana.

Editorial:
Colección:
CRONOS
Materias:
SOCIOLOGIA CIENCIAS POLITICAS;
ISBN:
978-84-92874-47-7
EAN:
9788492874477
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Un dia de maig, de cop i volta, va començar a concentrar-se gent a les places. Eren persones que acudien a un reclam llançat des de les xarxes socials, un reclam que cridava a aplegar-se per expressar el primer sentiment que provoca la injustícia: la indignació. Una indignació concitada, essencialment, per una salvatge crisi econòmica mundial, filla de l'especulació financera i de la corrupció política. Primer van ser-ne pocs, l'endemà més, i després el seu creixement o disminució ja va dependre de tots plegats, del que passava a les places i del que hi passava fora. Més enllà de creences o de pertinences, els «indignats» han aconseguit que s'obrís el debat, que tothom es plantegés qüestions que, gràcies a ells, han abandonat l'estat latent i han entrat a casa nostra com una ventada.

Autor: Bennasar, Sebastià

Bennasar, Sebastià

(Palma, 1976), escriptor, periodista, llicenciat en Humanitats i màster en Història del Món, ha publicat més de 30 títols de poesia, narrativa, novel·la, assaig i altres. Ha guanyat el Vila de Lloseta amb 'La mar no sempre tapa' i el Joaquim Ruyra amb 'Badia de Mindelo'. En novel·la destaquen 'El país dels crepuscles', 'On mai no creix l’herba', 'Cants de sirena negra', 'Un oceà de memòria' i 'L'imperi dels lleons' (Premi València Negra). A Meteora ha publicat 'Pot semblar un accident', 'La primavera dels indignats', 'Nocturn de Sant Felip Neri' i 'Manuel de Pedrolo, manual de supervivència'.