Buscador de libros

Busqueda avanzada
El son de la Medusa: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 336
  • Medidas: 135 x 200 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

El son de la Medusa BRUNET,ANGEL-O

El son de la Medusa és el bateig de foc del pressumpte agent secret Nèstor Lefler i els seus, diguem-ne, peculiars mètodes d'investigació.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NOVELA HISTORICA; NOVELA POLICIACA;
ISBN:
978-84-95623-23-2
EAN:
9788495623232
Precio:
16.35 €
Precio con IVA:
17.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Nèstor Lefler, personatge inquietant que sembla disposat a fer fortuna sense gaire miraments ni escrúpols, coneix en un viatge amb diligència de València a Tarragona l'erudit Ramiro Solé, ancià que guarda gelosament un bagul que, segons diu, conté un tresor de valor incalculable. Corre l'any 1850 i els camins que duen a Tarragona estan farcits de policies que encalcen, de moment sense èxit, un famós i perillosíssim criminal anomenat Lo Vermell. Quan Lefler arriba a Tarragona coneix l'arqueòleg Bonaventura Sanahuja, però els esdeveniments es precipiten: segrestos, batusses, sarcòfags egipcis, mosaics romans amb el rostre espaordidor de la Medusa...

Autor: Brunet, Àngel-O.

Brunet, Àngel-O.

(Tarragona, 1964). L'origen de la seva afecció per l'escriptura és incert, però l'estètica de la seva obra prové de la seva titulació com a Tècnic en Direcció i Guió i d'un Màster en llenguatge literari i audiovisual. Ha publicat Taüt de naftalina, seda i cotó, L'Apocalipsi segons Macintosh, Contramendacium: el misteri dels còdexs màgics, Els llavis al polze i Terratarragona i l'univers (amb il·lustracions de Faro). Àngel-O. Brunet ha obtingut importants guardons literaris, entre els quals destaquen el Premi Serra i Moret de Guió i els premis de novel·la Sebastià Juan Arbó, Pin i Soler, Vila de l'Ametlla de Mar i Ribera d'Ebre.