Buscador de libros

Busqueda avanzada
(S)avis: portada
  • N° páginas : 272
  • Medidas: 150 x 215 mm.
  • Peso: 420 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

(S)avis PUIGBO,JOSEP

Amb el llibre del programa (S)avis, emès per Televisió de Catalunya, Puigbó ofereix el testimoni impagable de tretze de les figures més importants de la nostra societat.

Editorial:
Colección:
CRONOS
Materias:
COMUNICACION E INFORMACION;
ISBN:
978-84-92874-94-1
EAN:
9788492874941
Precio:
18.75 €
Precio con IVA:
19.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

(S)avis, lluny del silenci i de la queixa és el llibre del programa d’entrevistes en profunditat, emès per Televisió de Catalunya, amb tretze personatges que han tingut i tenen un paper clau en la nostra història recent, ja que no només l’han viscuda, sinó que han contribuït a escriure-la. Entrevistats per Josep Puigbó, parlen de vivències i de la seva manera d’entendre el món Jaume Aragall, Assumpció Balaguer, Jordi Bonet, Roser Capdevila, Lluís Duch, Josep Espar Ticó, Ramon Folch, Josep Fontana, Ricard Fornesa, Valentí Fuster, Teresa Juvé, Joan Margarit i Joan de Sagarra. Aquest volum ens permet conèixer el testimoni i l’exemple d’aquests savis i sàvies, que també ens descobreixen aspectes desconeguts de la seva vida i ens revelen com contemplen la complexitat del moment actual.

Autor: Puigbó, Josep

Puigbó, Josep

(Olot, 1958) és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Periodista de llarga trajectòria a ràdio i televisió, ha treballat i col·laborat a Ràdio Olot, Ràdio 4 i Ràdio Costa Brava. Ha dirigit i presentat informatius i programes a Catalunya Ràdio i va ser un dels fundadors d’Ona Catalana. A TV3 ha dirigit i presentat el Telenotícies migdia i el programa Àgora. A TVE va dirigir i presentar El debate de la 2 i va conduir el Telediario del migdia. També ha presentat programes d’actualitat a Canal 9, 8tv i Canal Català. Va posar en marxa Olot Televisió i és soci fundador i director general d’UNDATIA, que ha coproduït amb Televisió de Catalunya els capítols de la sèrie (S)avis que recull aquest llibre, emesos pel Canal 33 i per TV3.