Buscador de libros

Busqueda avanzada
UNA ÈTICA POLíTICA MÍNIMA DE LA IMMIGRACIÓ A CATALUNYA: portada
  • N° páginas : 168
  • Medidas: 130 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

UNA ÈTICA POLíTICA MÍNIMA DE LA IMMIGRACIÓ A CATALUNYA ZAPATA-BARRERO,RICARD

El nou cicle migratori i econòmic, ha de ser una oportunitat de definir un projecte que combini tradició i diversitat, convivència i desenvolupament.

Editorial:
Colección:
CATALAN
Materias:
FILOSOFIA ETICA LOGICA ESTETICA RELIGION;
ISBN:
978-84-15549-62-8
EAN:
9788415549628
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Quins son els mínims requisits per a mantenir el projecte de nació en el nou context derivat de la immigració? Quines son les bases per a combinar tradició, llengua i diversitat en un escenari que replanteja la relació amb l'Estat Espanyol i amb la societat de Catalunya? Aquestes son les preguntes inicials per a endinsar-se en una Ètica política mínima de la immigració a Catalunya. En aquest llibre es plantegen els fonaments de les politiques seguides per Catalunya des de fa ja uns 20 anys, quines etapes caracteritzen el procés d'institucionalització d'un enfocament propi, i els dilemes polítics actuals en torn de l'autogovern i la frontera. Al final es proposa discutir una agenda per la segona dècada del segle XXI. Llibre imprescindible per tots aquells que volen tenir una visió rápida, ben fonamentada i informada de la nova etapa histórica de la immigració a Catalunya.

Autor: Zapata-Barrero, Ricard

Zapata-Barrero, Ricard

Ricard Zapata-Barrero és professor de ciencia política a la Universitat Pompeu Fabra. Les seves principals línies de recerca tracten dels problemes contemporanis de la democràcia liberal en contextos de diversitat, especialment la relació entre ciutadania i immigració. És director de GRITIM-UPF (Grup de Recerca Interdisciplinari sobre Immigració) i del Master en Gestió de la immigració a la UPF. Per mes información: http://dcpis.upf.edu/~ricard-zapata/