Buscador de libros

Busqueda avanzada
VENIU A BUSCAR TRESORS: portada
  • N° páginas : 10
  • Medidas: 175 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

VENIU A BUSCAR TRESORS VALERI / RIFA

El Ton i la Guida seuen, ensopits, al peu del portal. «Què farem ara?», es pregunten. «I si anéssim al bosc?».

Editorial:
Colección:
LA GRANOTA IL LUSTRADA
Materias:
LITERATURA INFANTIL Y JUVENIL;
ISBN:
978-84-946944-9-3
EAN:
9788494694493
Precio:
10.58 €
Precio con IVA:
11.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El Ton i la Guida seuen, ensopits, al peu del portal. «Què farem ara?», es pregunten. «I si anéssim al bosc?». I tal dit tal fet, se’n van cap al bosc, que amaga un munt de tresors. Qui hi vol anar? A veure què hi trobeu! Aquesta tardor, els nostàlgics estan de sort. Torna, 51 anys després de la seva primera edició, Veniu a buscar tresors, un clàssic conte infantil desplegable, tendre com els d’abans i de traç inconfusible que farà les delícies de xics i grans. El conte infantil il·lustrat es va publicar per primera vegada el 1966 dins la col·lecció “Desplega vela” d’editorial La Galera. Amb aquesta col·lecció, Sd·edicions comença un procés de recuperació d’àlbums il·lustrats catalans publicats a partir dels anys seixanta.

Autor: RIFÀ, FINA

Fina Rifà és una il·lustradora i mestra catalana i té una llarga trajectòria com a il·lustradora de llibres infantils i juvenils, amb més de dos-cents títols publicats. Centrada artísticament en el públic infantil, la seva trajectòria professional ha estat lligada de manera permanent a la il·lustració de llibres i a la revista juvenil Cavall Fort.

Autor: VALERI, EULÀLIA

Escriptora i mestra. S'ha especialitzat en llibres per a infants: cal destacar-ne Cada ocell al seu niu (1968) i Veniu a buscar tresors (1971). Ha col·laborat en sis obres col·lectives, destinades, generalment, a l’educació bàsica, per exemple Eina (1973), ha adaptat contes i faules per a l’escola com Dues cabretes (1982), Epaminondas (1982), etc i ha preparat llibres de lectura com ara Olles, Olles de vi blanc (1979).