Buscador de libros

Busqueda avanzada
Les Veus del Crim: portada
  • N° páginas : 336
  • Medidas: 160 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Les Veus del Crim VILLALONGA,ANNA MARIA

- Converses amb 12 autors de novel·la negra. - Jordi de Manuel, Agustí Vehí, Andreu Martín, Pau Vidal. - Descobrim més sobre alguns autors catalans de novel·la negra.

Editorial:
Colección:
CATALAN
Materias:
ENSAYO ACTUAL;
ISBN:
978-84-15900-07-8
EAN:
9788415900078
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Com a lectora incansable, des de petita he tingut un somni: conversar en persona amb els autors que admiro. Sempre m’havia imaginat asseguda davant d’ells, cosint-los a preguntes. Desitjava saber-ho tot: d’on treien les idees, quin era el seu procés creatiu, com construïen els personatges. La meva curiositat no tenia límits. I, per damunt de tot, sentia que els havia d’agrair les meravelloses estones que em feien passar. Les veus del crim sorgeix d’aquest somni. A través de les converses amb dotze autors catalans de novel·la negra, el volum aconsegueix dues fites molt interessants. D’una banda, afegeix una baula a la poc desenvolupada recerca sobre el gènere negre en català. D’una altra, esdevé un mitjà divertit, lleuger i entretingut d’acostar els nostres escriptors al gran públic.

El libro en los medios

"La llibreria Espai Literari ens recomana tretze novel·les d’editorials petites i autors per descobrir" (Alrevés) L"illa dels Llibres, 28 desembre 2013

30/12/2013

Converses amb 12 autors de novel·la negra. - Jordi de Manuel, Agustí Vehí, Andreu Martín, Pau Vidal. - Descobrim més sobre alguns autors catalans de novel·la negra.

"Facin joc!" (Alrevés) Cultura - El Punt Avui, 20 setembre 2013

20/09/2013

Converses amb 12 autors de novel·la negra. - Jordi de Manuel, Agustí Vehí, Andreu Martín, Pau Vidal. - Descobrim més sobre alguns autors catalans de novel·la negra.

Descargar

Autor: Villalonga, Anna Maria

Villalonga, Anna Maria

Llicenciada en Filologia Catalana i Hispànica, Anna Maria Villalonga és professora de literatura del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona. Especialista en l’Edat Moderna, combina la seva recerca i les publicacions sobre el teatre català del segle xviii amb l’activitat divulgadora i investigadora al voltant del gènere negre. Autora d’articles i estudis que se centren en la novel·la negra catalana actual, les seves ressenyes i articles apareixen periòdicament en diversos mitjans digitals. Edita tres blocs diferents, que abracen els àmbits del cinema i de la literatura. Entre ells, A l’ombra del crim, especialitzat en el gènere, ha esdevingut un espai de referència per a tots els amants de la narrativa criminal. També conrea la literatura de ficció i alguns dels seus relats han estat publicats en diversos reculls i revistes literàries.