Buscador de libros

Busqueda avanzada
Veus sense refugi: portada
  • N° páginas : 288
  • Medidas: 150 x 180 mm.
  • Peso: 150 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Veus sense refugi BOUIA / CABOT

Històries i testimonis personals sobre la guerra de Síria, explicats pels que n'han fugit.

Editorial:
Colección:
FORA DE COL·LECCIO
Materias:
CIENCIAS SOCIALES;
ISBN:
978-84-945877-8-8
EAN:
9788494587788
Precio:
15.38 €
Precio con IVA:
16.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

L’Anna Cabot, pediatra, i la Badia Bouia, mediadora intercultural, fa dècades que treballen en el camp de la immigració, en coneixen el rerefons i els tràngols de molt a prop. La seva implicació en aquest àmbit les empeny a viatjar a Grècia quan les persones que fugen de la guerra de Síria queden encallades i s’amunteguen a les portes d’Europa. Allà comproven que l’únic que els poden oferir és un full en blanc, dues confidents a qui explicar el que vulguin, el que necessitin, sense preguntes ni directrius de cap mena. Aquest llibre recull les històries que aquestes persones han explicat. Històries sobre la guerra i sobre tot allò que els ha fet deixar enrere, cisellant les seves vides. Relats corprenedors, des de la via morta que suposa un camp de refugiats.

El libro en los medios

"Veus sense refugi" (Males Herbes) Nuvol.com, 29 maig 2017

29/05/2017

Històries i testimonis personals sobre la guerra de Síria, explicats pels que n"han fugit.

Autor: Bouia, Badia

Marroc 1964. Llicenciada en dret a Fez. Es desplaça a Catalunya, Mataró, l’any 1994, on viu amb els seus dos fills. Cursa estudis de mediació i obté una Diplomatura d’educadora social, una d’Immigració, interculturalitat i salut, i un post grau en Ciutadania. Ha treballat en els diversos àmbits de la mediació intercultural. Ha participat en diversos llibres col·lectius i ha publicat, juntament a l’Anna Cabot, el llibre Pedra sobre pedra. Dietari d’una mediadora intercultural.

Autor: Cabot, Anna

Pediatra de professió. Neix a Barcelona el 1951 i es trasllada a Argentona amb el seu fill el 1987. La medicina, amb el focus posat a la immigració, l’absorbeix una pila d’anys. Des del 2002 viatja a Gàmbia i a Senegal en diferents projectes de cooperació. El 1990 publica Desmesura, quadern de poemes. Més tard apareixen publicacions esporàdiques en diversos llibres col·lectius. L’any 2015 publica amb la Badia Bouia Pedra sobre pedra. Dietari d’una mediadora intercultural, contundents històries de migració, i Piedras, la versió en castellà.