Buscador de libros

Busqueda avanzada
La vida mana: portada
  • N° páginas : 288
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

La vida mana G. CALDES,NURIA

Cinc narracions que exploren quines són les capes de la realitat, en totes les direccions, per intentar saber què oculten.

Editorial:
Ilustrador:
Núria G. Caldés
Colección:
NARRATIVES
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-946753-2-4
EAN:
9788494675324
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La vida, per sobre de tantes coses, acaba manant sempre. I és aquesta la idea que sobrevola en cada un dels cinc relats, autèntiques nouvelles, d’aquest llibre. Una pèrdua que fa molt de mal, enmig d'una guerra, a causa d’una altra guerra que potser no és la mateixa i és més íntima. Persones que es busquen, es mouen i al final es troben, en un moviment que és sobretot vertical. Jardins i textos perduts que s'ofereixen a qui els vulgui treballar. Una dona que posa els seus pensaments al forn per veure si s’acaben convertint en alguna cosa que es pugui menjar i que al final... Un reconeixement personal que obre les portes del futur enmig del bosc. 

Autor: G. Caldés, Núria

G. Caldés, Núria

Núria G. Caldés va optar per la literatura i la plàstica, tot alhora, i s’ha dedicat a treballar amb paraules i imatges. De vegades més en un cantó que en l’altre, i sovint de manera entrellaçada. En el camp editorial és autora de contes infantils i ha ideat una col·lecció per a criatures que tenen problemes amb la nit. A més, ha escrit relats premiats en diversos certàmens literaris.  Des del 1989 exposa la seva obra plàstica, amb més o menys intensitat i seguint un recorregut que, a partir de les tècniques tradicionals, ha arribat a les digitals.