Buscador de libros

Busqueda avanzada
Vols dir que som això?: portada
  • N° páginas : 128
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Vols dir que som això? AA.VV

Una selecció de vint-i-cinc objectes, conceptes, maneres de ser, peces de trencaclosques, com en vulguem dir, per mirar si hi trobem el fil conductor de qui som

Colección:
LLEGIR EN CATALA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-944524-9-9
EAN:
9788494452499
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Una selecció de vint-i-cinc objectes, conceptes, maneres de ser, peces de trencaclosques, com en vulguem dir, per mirar si hi trobem el fil conductor de qui som, o del que sembla que som, o del que ens agradaria ser. La diversitat sempre ens ha fet una mica millors, això ja ho sabem. Com que aquest és un llibre lleuger i que fuig de la transcendència, si a més és elegant millor, no ens hem preocupat gaire de classificar les peces, sinó que les hem ordenat per mirar que la lectura flueixi com les aigües d’un riu plàcid. Hem volgut reflectir la diversitat que dèiem abans, des de tots els punts de vista que se’ns han acudit, i estem contents que els escriptors que han redactat els textos hi hagin aprofundit tant i, cadascú des del seu món creatiu, amb tanta sensibilitat.

El libro en los medios

"Llibres per aquest Nadal" (Llegir en català) L"illa dels Llibres, 6 desembre 2017

06/12/2017

"Una selecció de vint-i-cinc objectes, conceptes, maneres de ser, peces de trencaclosques, com en vulguem dir, per mirar si hi trobem el fil conductor de qui som"

Autor: DDAA

Els autors són escriptors vinculats d'una manera o una altra a les editorials de Llegir en Català: Enric Aguilar, Jordí Puntí, Lluís Llort, Joan Pons Bover, Anna Molina, Jaume Monzó, Laura Huerga, Sebastià Benassar, Lluís Calvo, Joan-Lluís Lluís, Enric Borràs, Tina Vallès, Cesk Freixas, Vicenç Pagès-Jordà, Tomàs Vibot Railakari, Adrià Pujol Cruells, Isabel Sucunza, Andreu Martín, Jenn Díaz, Marta Orriols, Víctor Sabaté, Joan Benesiu, Mathew Tree, Joni D. i Mar Bosch.