Buscador de libros

Busqueda avanzada
Wazi: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 48
  • Medidas: 210 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Wazi MANJATE / MUDAULANE

Les aventures d’un caçador africà atrapat per la màgia

Editorial:
Ilustrador:
Celestino Mudaulane
Colección:
CATALAN
Materias:
LITERATURA INFANTIL Y JUVENIL;
ISBN:
978-84-15549-33-8
EAN:
9788415549338
Precio:
9.57 €
Precio con IVA:
9.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

En Wazi és un gran caçador, com ho va ser el seu avi Jhapondo, qui abans de morir li va fer prometre que mai, mai, menjaria fruita dels arbres de la dreta del camí. Però la temptació és massa forta i, després de provar aquesta fruita deliciosa, en Wazi emergeix d’un somni misteriós amb un secret que ningú, sota cap concepte, pot descobrir; un secret que l’allunyarà del món dels humans per endinsar-lo, amb els seus amics els animals, al cor de la selva.

Autor: Manjate, Rogério

Manjate, Rogério

Va néixer el 1972 a Maputo (Moçambic). És escriptor, actor i director teatral. Actualment és docent i director del Curs de Teatre de l’Escola de Comunicação e Artes de la Universitat Eduardo Mondlane. Té tres llibres publicats i dos són infantils-juvenils: O Coelho que Fugiu da História (2009) i Casa em flor (2004). Amb aquest darrer va guanyar el premi de literatura per a infants del Fundo Bibliográfico de Língua Portuguesa l’any 2002. El seu primer llibre va ser Amor Silvestre (Ndjira, 2002), també guanyador del premi literari TDM 2001 – conte. Així mateix, va rebre l’any 2005 el premi 10 de Novembro de poesia pel llibre de poemes infantils-juvenils Choveria Areia, i l’any 2002 el premi Unió Llatina pel conte À Imagem e Semelhança, en el concurs literari Guimarães Rosa – RFI (París).

Autor: Mudaulane, Celestino

Mudaulane, Celestino

Va néixer el 1972 a Maputo (Moçambic). Va cursar el nivell mitjà de ceràmica l’any 1992 a l’Escola Nacional d’Arts Visuals. És professor de ceràmica, dibuix i educació visual en aquesta mateixa escola des de 1993, membre del Núcleo de Arte i fundador del Movimento da Arte Contemporãnea de Moçambic (Muvart). És estudiant d’Història a la Universitat Eduardo Mondlane. Va rebre el primer premi de ceràmica a l’Exposició Anual del Museu Nacional d’Art, el premi Fundac Alberto Chissano, el primer premi de ceràmica a la Bienal TDM 2003 i el segon premi de ceràmica a la Bienal TDM 2005.