Buscador de libros

Busqueda avanzada
ACORAR - CAT: portada
  • N° páginas : 59
  • Medidas: 110 x 170 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

ACORAR - CAT GOMILA,TONI

Primer text editat de Toni Gomila.

Editorial:
Colección:
MON DE LLIBRES.
Materia BIC:
OBRAS DE TEATRO, TEXTOS TEATRALES
ISBN:
978-84-615-5627-4
EAN:
9788461556274
Precio:
8.65 €
Precio con IVA:
9.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Ara és aquella hora que clareja, i el sol surt amb simfonia de porcs que grunyen i trenquen es paisatge amb un esqueix que separa sa vida de sa mort, es ser des no ser. I fins i tot qui no té ànima, qui viu inconscient, amb sa inconsciència des bestiar plany es comiat des sentiments, la fi des seus dies i de sa llum. Fitorada final. Centúries de dolor senyen sense dubtes es camí definitiu d'un acorador cap an es seu inevitable destí.

El libro en los medios

"Amb ‘Acorar"” al cor" (Mon de Llibres) El Punt Avui, 1 desembre 2013

09/12/2013

Ara és aquella hora que clareja, i el sol surt amb simfonia de porcs que grunyen i trenquen es paisatge amb un esqueix que separa sa vida de sa mort, es ser des no ser.

Autor: GOMILA, TONI

Antoni Gomila (Manacor, 1973). Polifacètic personatge, es dedica al teatre de forma professional. En la seva trajectòria ha treballat amb els principals directors i companyies de les Illes, i amb la companyia Produccions de Ferro crea espectacles que des de la mallorquinitat més intensa cerquen la universalitat de les grans obres literàries. Combina el seu treball en el teatre amb sèries i documentals per a televisió, i col•laboracions en altres mitjans de comunicació, com la columna setmanal a diari Ara Balears. Aquest és el seu primer text editat i ha estat guardonat amb els premi Serra d’Or 2013 al millor text teatral en català, al Premi Jaume II del Consell de Mallorca i ha obtingut el Reconeixament de merits del premis de l’EMM 2013. Aixi mateis “Acorar” ha rebut, entre d’altres, 3 premis de l’ATAPIB, 4 de l’AAAPIB i la mencio especial als premis Ciutat de Barcelona, la nominacio als premis MAX i Butaca 2013.


Otras imágenes del libro