Buscador de libros

Busqueda avanzada
Anarquia relacional: portada
  • N° páginas : 368
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 440 gr
  • Encuadernación:
Descargar Ficha Enviar Ficha

Anarquia relacional PEREZ CORTES,JUAN CARLOS

Un ideal amb una marcada empremta feminista que posa al centre de les rela¬cions la comunicació, la confiança i l’honestedat.

Editorial:
Traductor:
Núria Vidal
Ilustrador:
Pablo Caracol
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Sociología de la familia y las relaciones sociales
Materia BIC:
Familia y relaciones
Materia BIC:
Citas, relaciones, convivencia y matrimonio
ISBN:
978-84-18705-14-4
EAN:
9788418705144
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

 Una revolució des dels afectes: és la idea principal d’aquest llibre, una proposta per canviar radicalment la manera que tenim de relacionar-nos i comunicar-nos amb tots els vincles afectius que construïm al llarg de la vida. Un plantejament profund i ben estructurat que entén la complexitat de cadascun d’aquests vincles i que ens dona eines per entendre’ls i cuidar-los.

L’anarquia relacional ens permet superar la visió individual de les relacions i ens ajuda a ser conscients que els nostres punts de partida no són mai neutrals. Ens fa ser conscients que no sempre estarem en el mateix punt, però que hem de te­nir clar que tot vincle s’ha de construir partint de la comunicació, el compromís responsable i les necessitats de les altres persones. Aquesta idea entreteixeix els principis de l’anarquisme social amb el desig d’estendre’ls a les formes que do­nem a les relacions.

L’anarquia relacional no busca només trobar nous models per a les nostres rela­cions amoroses o sexoafectives, és un corrent de pensament que sacseja la ma­nera com hem entés fins ara totes les relacions en el seu conjunt. Quin model d’amistats volem en la nostra vida? En quin entorn volem que cresquen els nos­tres infants? Podem construir formes alternatives de parentiu? L’anarquia rela­cional és la proposta que estructura moltes intuïcions que des de fa anys floreixen en el si dels moviments transformadors i en els espais activistes.


Un ideal amb una marcada empremta feminista que posa al centre de les rela­cions la comunicació, la confiança i l’honestedat. Aquesta proposta aparta el focus d’idees com el desig, la llibertat individual, la necessitat de fluir i altres conceptes que s’han evidenciat fallits. Davant de tot açò, el repte de l’anarquia relacional és construir, des de baix, xarxes d’afectes i maneres de cuidar-nos, models de con­vivència amb qui ens acompanya d’acord amb els mateixos ideals que voldríem que regiren la societat. I fent-ho, superar la normativitat, les estructures de poder i d’autoritat heretades i els mecanismes de control estereotipats.

El libro en los medios

Anarquia relacional. La revolució des dels vincles

16/12/2021

Una revolució des dels afectes: és la idea principal d’aquest llibre, que aconsegueix superar propostes com el poliamor o consignes buides com l’amor lliure. L’anarquia relacional és una proposta molt més profunda, que entén la complexitat dels vincles afectius que construïm al llarg de la nostra vida i que ens dona eines per entendre’ls i cuidar-los.

"L"anarquia relacional es basa en els valors del compromís i el respecte"

16/12/2021

Alguns terapeutes de parella sostenen que la monogàmia ha entrat en crisi. Noves formes de relacionar-nos entren en joc, i aquesta setmana, al "Valors a l"alça", en volem parlar d"una en concret. Ho farem amb Juan Carlos Pérez, autor de l"assaig Anarquia relacional. Una revolució des dels vincles.

Autor: Pérez Cortés, Juan Carlos

Investigador en l’àrea de la intel•ligència artificial amb una àmplia producció científica en aquest camp, és professor titular de la Universitat Politècnica de València, fundador i director del grup de recerca de Percepció, Reconeixement, Aprenentatge i Intel·ligència Artificial i ha estat director científic de l’Institut Universitari Mixt d’Investigació ITI de l’UPV. Fora del seu àmbit acadèmic, ha participat en esdeveniments i espais relacionats amb les relacions no normatives des de 2010 i és autor d’una de les primeres traduccions al castellà del Manifest de l’Anarquia Relacional.


Otras imágenes del libro