Buscador de libros

Busqueda avanzada
Calla i paga: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 126
  • Medidas: 120 x 180 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación:
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Calla i paga GARCIA LOPEZ, INES

"Calla i paga" obre el debat sobre com operen els mecanismes de producció de la subjectivitat del nostre temps i quines són les noves formes de vincle social.

Editorial:
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
LITERATURA: HISTORIA Y CRÍTICA
ISBN:
978-84-17339-95-1
EAN:
9788417339951
Precio:
12.02 €
Precio con IVA:
12.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El discurs capitalista genera identitats per a tots els gustos, fins i tot per a cada tipus de persona, però això no garanteix que acabem de sentir-nos satisfets. Quin impacte té aquesta maquinària de producció identitària sobre els subjectes contemporanis? Com afecta això els ciutadans i el conjunt de la societat? I quins són els límits i les violències invisibles que provoquen que cada subjecte es pugui considerar únic?


Amb la hiperconnectivitat massiva i la individualització radical que s’han donat de manera simultània els darrers anys, a cadascun de nosaltres se’ns exigeix trobar alguna mena d’equilibri que ens permeti funcionar. Però, en aquest nou context, què vol dir «funcionar»? Inés García López proposa una reflexió lúcida al voltant d’aquesta situació paradoxal i es pregunta si és pertinent parlar d’un nou subjecte del capitalisme i quines són les seves diferents manifestacions. "Calla i paga" obre el debat sobre com operen els mecanismes de producció de la subjectivitat del nostre temps, quines són les noves formes de fer vincle social i com el subjecte —sempre amb equilibris precaris— s’hi pot resistir.

Autor: García López, Inés

Inés García López (Badalona, 1976) és doctora en Filologia Alemanya per la Universitat de Barcelona amb una tesi sobre poesia medieval islandesa i professora d’alemany a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. També es va llicenciar en Psicologia i és sòcia de l’Escola Lacaniana de Psicoanàlisi de la Comunitat de Catalunya. És traductora de l’islandès al català (Àngels de l’Univers, d’Einar Már Guðmundsson, Nits Blanques, 2021), i el 2020 va ser la primera persona de l’Estat espanyol a rebre la prestigiosa beca de traducció Snorri Sturluson concedida pel govern d’Islàndia.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro