Buscador de libros

Busqueda avanzada
CARLES I SENSE CENSURA: portada
  • N° páginas : 480
  • Medidas: 170 x 240 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

CARLES I SENSE CENSURA BILBENY,JORDI

En Jordi Bilbeny denuncia, en un autèntic escac i mat a la censura, el muntatge del poder castellà a la figura de l'Emperador Carles I.

Editorial:
Colección:
INEDITA - CAT
Materia BIC:
HISTORIA
Materia BIC:
Historiografía
Materia BIC:
Historia regional y nacional
Materia BIC:
Historia moderna: c.1450/1500-c. 1700
Materia BIC:
Cuestiones éticas: censura
ISBN:
978-84-949832-6-9
EAN:
9788494983269
Precio:
23.94 €
Precio con IVA:
24.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Resseguint els passos de Carles I en la seva ruta peninsular, Jordi Bilbeny construeix un relat exhaustivament documentat sobre el veritable paper i pes dels estats catalans en la configuració del projecte imperial de l'època. Pàgina rere pàgina, sorgeixen evidències incontestables de la presència no circumstancial de l'Emperador i l'Emperadriu en aquestes terres.

Una vinculació que ressitua el protagonisme a la Corona d'Aragó i constata l'existència de cròniques adulterades i reescrites que han pretès esborrar qualsevol rastre d'aquest passat.

El libro en los medios

"Carles I sense censura" recomanat a l"especial Sant Jordi de Tribuna Maresme

12/04/2021

"En aquest treball ressegueix els passos de Carles I de manera exhaustiva i documentada, amb una interessant narració dels fets que convida a voler saber-ne més. La tesi, que ja ha defensat en d’altres obres: el poder de la maquinària censora espanyola al llarg de la història sobre el fet català i com cròniques adulterades i reescrites han pretés esborrar-ne el rastre."

Descargar

Ressenya de "Carles I sense censura" a El Punt Avui

01/02/2021

Ressenya de Miquel Riera: Carles I, sense costures

Autor: Bilbeny, Jordi

Jordi Bilbeny (Arenys de Mar, 1961) és llicenciat en Filologia catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctorand en Història Moderna a la Universitat de Barcelona. És fundador de l’Institut Nova Història i autor polifacètic de nombrosos llibres i articles sobre la censura de la història i la catalanitat de la descoberta d’Amèrica, així com de llibres de poesia i assajos de temàtica diversa. Des de fa més de vint anys, exerceix una incansable tasca de divulgador que l’ha portat a difondre les seves tesis per tota Catalunya.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro