Buscador de libros

Busqueda avanzada
Clara Campoamor (versió CATALÀ): portada
  • N° páginas : 32
  • Medidas: 195 x 240 mm.
  • Peso: 295 gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Descargar Ficha Enviar Ficha

Clara Campoamor (versió CATALÀ) CARMENA,MANUELA

Manuela Carmena ens explica l'extraordinària història de Clara Campoamor, la dona que va aconseguir el sufragi femení al nostre país

Editorial:
Traductor:
Bonalletra Alcompas
Ilustrador:
Wuji House
Colección:
ELS MEUS PETITS HEROIS
Materia BIC:
Historia y el pasado (infantil/juvenil)
Materia BIC:
Trabajo e industria/el mundo laboral (infantil/juvenil)
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 5 años
ISBN:
978-84-1361-028-3
EAN:
9788413610283
Precio:
9.52 €
Precio con IVA:
9.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La majoria d’herois i heroïnes que coneixem són éssers extraordinaris amb poders màgics i una capa penjant de l’esquena. Però també n’hi ha de carn i ossos, tan humans com tu i com jo, que de vegades s’equivoquen i d’altres l’encerten d’allò més.

Clara Campoamor en va ser una. Quins poders tenia? Un gran sentiment de justícia i una lluita incansable per aconseguir la igualtat entre dones i homes. Amb aquests poders va aconseguir canviar les lleis espanyoles i que, per primer cop a la història d’Espanya, les dones poguessin exercir el seu dret al vot. Aquesta va ser la proesa de Clara Campoamor i heus aquí la seva història.


Autor: Carmena., Manuela

Manuela Carmena (9 de febrer de 1944), exalcaldessa de Madrid i jutgessa durant més de trenta anys. Poc després de la matança d'Atocha, de la qual es va salvar pels pèls, va ingressar a la carrera judicial, arribat a ser membre de Consell General de Poder Judicial. Jubilada anticipadament el 2010, les ganes d'emprendre noves fites la van portar a ser alcaldessa de Madrid entre 2015 i 2019. Actualment es dedica a l'empresa social que ella mateixa va constituir, a escriure llibres i a donar conferències per tot el món.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro