Buscador de libros

Busqueda avanzada
COM SER ANTIRACISTA - CAT: portada
  • N° páginas : 280
  • Medidas: 207 x 140 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

COM SER ANTIRACISTA - CAT KENDI,IBRAM X.

Més d'un milió de còpies venudes als EUA de l'expert en antiracisme Ibram X. Kendi #BlackLivesMatter

Traductor:
Josefina Caball i Blanca Busquets
Colección:
CICLOGENESI
Materias:
NARRATIVA AUTORES EXTRANJEROS;
Materia BIC:
Grupos sociales
ISBN:
978-84-17925-39-0
EAN:
9788417925390
Precio:
21.06 €
Precio con IVA:
21.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

"No es pot dir simplement que no s'és racista, s'ha de declarar que s'és frontalment antiracista"


Amb més d'un milió de còpies venudes als EUA Ibram X. Kendi ens ofereix a COM SER ANTIRACISTA les claus de l'antiracisme —des dels conceptes més bàsics fins als casos menys evidents—, que ens ajudaran a veure amb claredat totes les formes de racisme, a comprendre les seves conseqüències tòxiques i a treballar per oposar-nos-hi de manera personal i col·lectiva.


Ibram X. Kendi ens ofereix les claus de l'antiracisme —som racistes? o actuem de forma racista o antiracista?— afegint-hi el gènere, la classe, l'orientació sexual... i també les diferents interseccions entre elles que enforteixen l'opressió i la violència que reben aquests col·lectius. Entenent el racisme com a estructural i sistèmic, Kendi crida a la responsabilitat individual i a la lluita col·lectiva contra el sistema que legitima i practica el racisme a la nostra societat.

Autor: Kendi, Ibram X.

Ibram X. Kendi (Nova York, 1982) s'ha convertit en una de les principals veus antiracistes dels Estats Units. Autor més venut segons The New York Times i guanyador del National Book Awards, Kendi és doctor en Estudis Afroamericans i director fundador del Centre d'Investigació i Política Antiracista de l'American University a Washington, DC, així com del Centre d'Investigacions Antiracistes de la Universitat de Boston, i és a més professor d'història i relacions internacionals, i col·laborador a The Atlantic i a CBS News.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro