Buscador de libros

Busqueda avanzada
Cuba, la soledat que no s'acaba: portada
  • N° páginas : 272
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Cuba, la soledat que no s'acaba NYHOLM,PER

Pròleg de Jaume Cabré

Editorial:
Traductor:
Miquel-Àngel Sànchez Fèrriz i Henrik Brockdorff
Colección:
FORA DE COL·LECCIO
Materias:
COMUNICACION E INFORMACION; PERIODISMO;
Materia BIC:
SOCIEDAD Y CULTURA: GENERAL
ISBN:
978-84-17611-35-4
EAN:
9788417611354
Precio:
19.13 €
Precio con IVA:
19.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Cuba, la soledat que no s’acaba és el relat periodístic d’un viatge de més de tres mil quilòmetres per aquesta illa del Carib, immersa en una revolució que ja fa més de seixanta anys que s’allarga. ¿És una cruel dictadura, un estat socialista tropical o un paradís de vacances abandonat de la mà de Déu?
Més enllà dels fullets turístics multicolors, el periodista danès Per Nyholm, amb una trajectòria impecable com a corresponsal de premsa en països en conflicte, analitza amb una mirada absolutament lliure la vida, la història i la política dels cubans. Examina amb profunditat els prejudicis d’Occident i el comportament nefast dels Estats Units, i critica amb tota la mordacitat la condescendència dels intel·lectuals europeus i americans

El libro en los medios

""Cuba. La soledat que no s"acaba" (Saldonar) Més324 - Tv3, 8 juliol 2020

08/07/2020

Cuba, la soledat que no s’acaba és el relat periodístic d’un viatge de més de tres mil quilòmetres per aquesta illa del Carib, immersa en una revolució que ja fa més de seixanta anys que s’allarga.

Autor: Nyholm, Per

Per Nyholm (1943) és un periodista danès de referència i un europeu convençut que viu a Viena. Els seus escrits acostumen a suscitar ira, inquietud o entusiasme. Del 1980 al 2013 va ser corresponsal del diari Jyllands-Posten a Londres, Viena i Roma. Va cobrir la caiguda de l’Europa comunista el 1989 i després les guerres balcàniques durant deu anys. En la seva columna dominical, relata l’embrutiment general tant de Dinamarca com de la resta del món. Ha publicat els llibres Dinamarca (2005), Els europeus (2008) i El mar, la ciutat, les muntanyes (2011).


Otras imágenes del libro