Buscador de libros

Busqueda avanzada
Curs de feminisme per microones, NE 2022: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 192
  • Medidas: 200 x 125 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Bolsillo
Descargar Ficha Enviar Ficha

Curs de feminisme per microones, NE 2022 FARRE I MADUELL, NATZA

Un cop sobre la taula per reforçar el paper del feminisme en la nostra societat. Sense embuts, sense mitges tintes, sense por. Amb humor.

Editorial:
Colección:
ARA TEMES CLAU
Materia BIC:
Feminismo y teoría feminista
ISBN:
978-84-18928-66-6
EAN:
9788418928666
Precio:
11.44 €
Precio con IVA:
11.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Un curs de feminisme exprés, amb raons i arguments, dades i exemples, i també ironia i un punt de sarcasme. Una denúncia al masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana —l’educació, la llengua, la cultura, els mitjans de comunicació, la política…— i una crida a fer-li front d’una manera radical: amb la revolució feminista del segle XXI que ho canviarà tot, perquè canviarà les dones. Natza Farré s’erigeix com una veu reivindicativa, entusiasta i rebel que escriu, des de l’inconformisme més absolut, que les dones han de ser feministes per naturalesa. Si no ho són, aquest llibre les acabarà de convèncer.

Autor: FARRÉ i MADUELL, NATZA

Natza Farré és pessimista d’origen i persistent d’adopció. Va néixer dona i creu que morirà dona. Viu a Barcelona. Treballa als mitjans de comunicació i és autònoma en el sentit fiscal del terme. Quan no escriu, fa fotografies o dorm. No té prou cabells blancs per tenyir-se i si es posa talons, cau. Detesta la calor a l’estiu.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro