Buscador de libros

Busqueda avanzada
El bosc és casa nostra: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 100
  • Medidas: 210 x 265 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

El bosc és casa nostra FERNANDEZ / ROIG

Saps com funcionen els boscos? Per què hi ha arbres i boscos diferents? Com eren els boscos al passat? Com seran en el futur? En quina època vam començar a destruir-los?

Editorial:
Traductor:
Hugo Mas i Gisbert
Ilustrador:
Sara Fernández
Colección:
ILUSTRADOS CATALAN
Materia BIC:
Historia natural (infantil/juvenil)
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 8 años
ISBN:
978-84-17555-85-6
EAN:
9788417555856
Precio:
19.23 €
Precio con IVA:
20.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El bosc és casa nostra, ens obre la porta a conèixer els boscos, el seu funcionament i els seus cicles naturals amb un enfocament científic i ecològic. Però també a entendre la nostra relació passada amb ells i la importància que tenen al nostre dia a dia. Aquest llibre és, ara més que mai, necessari per entendre que necessitem tenir un futur al costat dels boscos i què podem fer perquè ens continuïn cuidant i donant tant sense posar-los en perill.

En aquest llibre –escrit i il·lustrat per dues enginyeres de forests–, cada detall, cada fulla, cada arbre dibuixat té una funció específica. Les autores n’indiquen algunes, però d’altres no són res més que pistes perquè el lector atent emprengui la seva tasca de recerca i descobriment.


Autor: Fernández (cat), Sara

Sara Fernández (Madrid, 1976) és escriptora i il·lustradora de literatura infantil i juvenil. També és enginyera de forests encara que actualment exerceix a mitja jornada per poder compatibilitzar-ho amb la seva tasca creativa. I viu amb la família en un poble de 8 habitants envoltat de bosc. Després de més d’una dècada treballant en desenvolupament rural, gestió forestal sostenible, impacte ambiental i divulgació, Sara va començar a reformar-se com a il·lustradora i escriptora a diferents escoles. Al cap de tres anys, va publicar el seu primer àlbum il·lustrat, A Florencio le pica la cabeza (Milrazones, 2019) i com a escriptora ha publicat Ser bajita es un rollo (Edelvives, 2020) i El día que me comió un león (Edelvives, 2021 ). El bosc és casa nostra li ha permès a Sara unir les seves tres facetes, la creativa, la científico-tècnica i la vital, en un sol projecte.

Autor: Roig (cat), Sonia

Sonia Roig és doctora enginyera de forests i professora a la Universitat Politècnica de Madrid. Actualment és la presidenta de la Sociedad Española de Pastos. Investiga i ensenya sobre matèries que tenen a veure amb com cuidar arbres i muntanyes, crear nous boscos o valorar i optimitzar tots els beneficis que ens proporcionen els ecosistemes forestals. Des de fa més de 20 anys ha treballat a diverses universitats i centres de recerca, en múltiples projectes sobre el funcionament de boscos i sistemes silvopastorals. Ha escrit nombrosos llibres i articles de difusió internacional dels seus resultats de recerca. El bosc és casa nostra ha estat la il·lusió de molts mesos i l’oportunitat d’explicar als futurs cuidadors dels boscos molts dels seus secrets.


Otras imágenes del libro