Buscador de libros

Busqueda avanzada
El núvol de la Greta (CAT): portada

Web Libro [Ver]

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 36
  • Medidas: 250 x 275 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

El núvol de la Greta (CAT) HERNANDEZ/VERA

La Greta vol tenir una mascota més que cap altra cosa al món, però és al·lèrgica als animals…

Editorial:
Ilustrador:
Luisa Vera
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
Álbumes ilustrados
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 3 años
ISBN:
978-84-10074-35-4
EAN:
9788410074354
Precio:
15.29 €
Precio con IVA:
15.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La Greta és al·lèrgica als animals i decideix tenir com a mascota un núvol, fins i tot li posa un collar per treure’l a passejar. Tenir un núvol de mascota té moltes coses bones, com ajudar els veïns a regar o a apagar incendis…

Alguns veïns estan molt contents, però altres, en canvi, volen que la Greta es desempallegui del seu núvol, perquè mai plou a gust de tothom! Al final, el poble està dividit entre els que volen el núvol i els que no el volen. Hi haurà alguna manera que es posin d’acord?

Autor: Hernández Sevillano (CAT), David

David Hernández Sevillano és poeta i escriptor de literatura infantil. Va estudiar a l'INEF de Madrid, però aviat va descobrir que un altre camí el cridava ben fort. Des d'aleshores els versos i els contes s'apleguen al seu llapis. Els canta, els gronxa i els ofereix galetes i suc de nabius i aquests, els contes i els versos, es queden adormits a la seva falda. Però després necessita explicar-los, cantar-los, recitar-los, taral·larejar-los, cridar-los, murmurar-los, xiular-los... Per això també és “recirondallaire d'històries”.

Autor: Vera (CAT), Luisa

La Luisa Vera és autora, il·lustradora i observadora d’històries des que va aterrar al seu bressol. Li agrada l’art (no tot), el ball (quasi tot) i el bon riure (sobretot). Després d’una llarga trajectòria professional com a il·lustradora de premsa en mitjans com The New York Times, El País i La Vanguardia, la Luisa va decidir fer un gir a la seva carrera i dedicar-se completament a la literatura infantil. La seva obra Perdido en el museo s’ha traduït a 10 idiomes. Viu i treballa a Barcelona, envoltada de llibres, ocells i plantes.


Otras imágenes del libro