Buscador de libros

Busqueda avanzada
El pingüí Ash: portada
  • N° páginas : 36
  • Medidas: 230 x 230 mm.
  • Peso: 381 gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

El pingüí Ash TOLEDO,JULIA

Deixar-ho d’intentar no és fracassar, tots tenim el nostre lloc on ser brillants.

Editorial:
Ilustrador:
Guadalupe Manzanares (Malvag)
Colección:
LA MIRADA DE DANIEL
Materia BIC:
Conservación del medioambiente
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 6 años
ISBN:
978-84-19859-32-7
EAN:
9788419859327
Precio:
15.34 €
Precio con IVA:
15.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El pingüí Ash neix i es cria en una família de xatracs antàrtics. Ell, imitant el seu germà Yugui i els amics, es passa tota la vida intentant volar i ser com ells, però no pot. Fins i tot, arriba a sentir-se jutjat pels del seu entorn.

 

Després d’haver-ho intentat de totes les maneres possibles i de viure frustrat i trist perquè no pot volar, decideix anar-se’n.

 

Durant el viatge, descobreix una nova espècie: els pingüins, mamífers iguals que ell. Llavors descobreix la seva gran habilitat.Valors implícits:


El pingüí Ash està basat en aquesta frase d’Albert Einstein:

«... Però si jutges un peix per la seva habilitat d’escalar un arbre, viurà tota la vida creient que no serveix per a res.» Moltes vegades, ens frustrem intentant ser com els altres per ser acceptats quan allò realment ni tan sols ens fa feliços. Cadascú té les seves habilitats.

Autor: Toledo, Júlia

Va néixer l’any 2000 a Regencós, un petit poble de la Costa Brava. Anys més tard, va marxar a viure a la ciutat de Girona per poder realitzar-se professionalment com a periodista. Va estudiar la carrera de Comunicació Audiovisual i Periodisme a Lleida i, un cop acabada, el màster de Guió Audiovisual de la UB i la UdL. Des de ben petita que l’apassiona escriure: va començar amb el seu diari secret fins a escriure un llibre. Considera que els llibres infantils són els més importants.


Otras imágenes del libro