Buscador de libros

Busqueda avanzada
El poema no és una casa: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 56
  • Medidas: 160 x 200 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

El poema no és una casa NAVARRET I XAPA,ALFONS

Nou llibre de poemes d'un dels autors valencians que més ha difós la poesia a través dels mitjans de comunicació.

Editorial:
Colección:
CICLADES
Materias:
POESIA;
ISBN:
978-84-120603-7-9
EAN:
9788412060379
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

«El poema no és una casa, certament. Tal vegada ho intuíem, però Alfons Navarret ens ho recorda en un recull que porta un títol que ens remet inevitablement a la «parenta pobra» del savi poeta mallorquí Bartomeu Fiol, tot referint-se a la poesia com a eina d’expressió literària. Pobra, sí, però excelsa i sublim al cap i a la fi, capaç d’endinsar-se en terrenys en els quals, com prou bé palesen els versos de n’Alfons, seria difícil fer-ho amb les soles eines de la raó o la deducció filosòfica.»
»El poema no és una casa, però potser la casa és el poema on tot hi cap: el dolor, l’esperança, l’amor, l’enyor pregon per allò que ja no tornarà, la pròpia mort... La poesia, en definitiva.»

• Del pròleg del llibre de Miquel Àngel Lladó Ribas

Autor: Navarret i Xapa, Alfons

Alfons Navarret i Xapa (Alfara de l’Horta, 1974) és professor de Secundària i poeta. Entre la seua obra poètica podem destacar llibres com: «Com qui contempla la mar» (2000), «Versos d’Araflà» (2002) o «Dies de pols i pintura tendra» (2017). Des de fa anys manté un programa radiofònic dedicat a la poesia a Burjassot Ràdio, «Mar de muses», i dirigeix un projecte de sensibilització poètica entre els seus alumnes de batxillerat, a partir de la col·laboració de més de setanta autors anualment.


Otras imágenes del libro