Buscador de libros

Busqueda avanzada
Emmy Noether, passió per les matemàtiques: portada
  • N° páginas : 64
  • Medidas: 240 x 170 mm.
  • Peso: 315 gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Emmy Noether, passió per les matemàtiques PEREZ / SELVI

Mamut llest és una col·lecció de còmics sobre ciència i científics, perquè sense ells la vida seria molt diferent!

Editorial:
Traductor:
Patricia Montalbán
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
Cómics y novelas gráficas
ISBN:
978-84-17178-60-4
EAN:
9788417178604
Precio:
9.62 €
Precio con IVA:
10.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

A l’Alemanya de principis de segle XX, hi ha una persona decidida a estudiar matemàtiques a la universitat, però per fer-ho ha d’enfrontar-se a diversos problemes, principalment un: es diu Emmy i és una dona.
La vida de l’Emmy Noether és un exemple d’emancipació i superació de les difícils circumstàncies que li van tocar viure. Amb el seu entusiasme, la seva alegria i la seva passió per les matemàtiques per bandera, l’Emmy va assolir una fita que cap de les seves contemporànies mai no hauria somiat d’assolir.

Autor: Pérez Zarzo, José (CAT)

José Pérez Zarzoso, "Zarzo" (Sogorb, 1979). Ha treballat en camps com el disseny gràfic, la il·lustració, l'animació o el còmic. En l'àmbit del còmic va col·laborar en toms com: "Mekatz" (2011), "Katzvengers" (2012), "Internet Katzplorer" (2013). També ha publicat diversos còmics relacionats amb la música surf: "Five fingers with Parasol" (2012), "Five Fingers with Parasol. Beyond the retrofuture" (2013) i "Five Fingers with Parasol. Surfing bullets" (2017). Al costat d'altres autors ha col·laborat en àlbums com "Valentia" (2012, Norma Editorial) i "De Mort" (2016, GP Edicions).

Autor: Selvi, Santi (CAT)

Santiago Selvi Nácher (València, 1973) és Llicenciat en Ciències Matemàtiques i Màster en Recerca de Didàctica de la Ciència. Actualment és doctorand en Història de la Ciència i Comunicació Científica. Com a guionista de còmics, publica l'àlbum col·lectiu VALENTIA, Norma Editorial, en el qual exerceix funcions de coordinador i de guionista de cinc de les històries, al costat dels dibuixants: Paco Roca, Joan Marín, Baltasar Castillo, Alberto Sanz i César Sebastià.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro