Buscador de libros

Busqueda avanzada
En Martí i els monstres perduts: portada
  • N° páginas : 64
  • Medidas: 190 x 260 mm.
  • Peso: 251 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

En Martí i els monstres perduts BROCAL, MARC

En esta tercera aventura, Martín tendrá que apañárselas para resolver una situación total e imprevista.

Editorial:
Traductor:
Xavier Beltrán
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
Cómics y novelas gráficas
ISBN:
978-84-18101-71-7
EAN:
9788418101717
Precio:
9.62 €
Precio con IVA:
10.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Torna l’estiu i en Martí queda a càrrec dels seus oncles mentre l’avi marxa de viatge per un assumpte secret. Una bona tribu de monstres apareguts d’arreu està disposada a pertorbar la pau del poble. Se’n sortirà en Martí sense l’avi?


En aquesta tercera aventura, en Martí se les haurà d’empescar per resoldre una situació total i imprevista: una colla ingent de monstres s’escapen del llibre màgic de son avi. I on para l’avi d’en Martí? El tenim a una reunió súper secreta que l’ha obligat a deixar al marrec a càrrec dels seus oncles. En aquesta trobada es parla de la desaparició dels llibres màgics. Hi ha algú que els roba. Per primera cop, l’univers imaginari del llibre arcà surt del seu condomini. En Martí es veurà immers en un nou embolic per coves secretes, pous sense aigua i comptarà amb l’ajut d’amics retrobats. Marc Brocal segueix desenvolupant el seu particular univers rural, descendent directe de l’imaginari del Filalici de Fred. Una aventura per perdre la por al desconegut.

Autor: Brocal, Marc

nace en Terrasa en 1962. Crece entre aventuras de verdad y de tebeos. Desde que tiene uso de razón que su principal ocupación es la de contar historias dibujando. Estudió magisterio en la Universitat de Barcelona y luego pasó cuatro años en Bellas Artes. Colaboró en diversos campos de la ilustración, en especial aquellos vinculados a los niños a y la edición infantil, en particular Enciclopèdia Catalana, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Barcelona Multimedia, La Galera, Edicions Bromera, Elkar...

Libros relacionados


Otras imágenes del libro