Buscador de libros

Busqueda avanzada
Encontres i paranys: portada
  • N° páginas : 144
  • Medidas: 133 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Encontres i paranys DE ANGELIS,MILO

L'últim llibre d'un dels poetes més reconeguts i influents de la literatura europea

Editorial:
Traductor:
Joan-Elies Adell
Colección:
POEMES
Materias:
POESIA;
Materia BIC:
Poesía de poetas individuales
ISBN:
978-84-17611-46-0
EAN:
9788417611460
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Milo De Angelis és un dels millors poetes italians, probablement el més reconegut i influent dels últims trenta anys. La seva obra és intensa, visionària i oracular, i el destaca com un dels autors més dramàtics i fascinants de la literatura europea moderna.


Encontres i paranys acumula les temàtiques principals del poeta llombard: la relació entre contingència i absolut, la intolerabilitat física i psíquica del gran enigma de la vida, la intimitat i la relació de confiança amb la mort, els mites de la infantesa i de l'atletisme, la col·lisió tràgica amb un destí «sense déu», la recerca aquí i ara de la plenitud del sentit, de tot allò que els grecs van anomenar el kairós.

Autor: De Angelis, Milo

Milo De Angelis és una de les veus primordials de la poesia italiana actual i un punt de referència ineludible per a tota una generació de lectors. Neix a Milà el 1951. Ensenya literatura a Opera, una presó de màxima seguretat de la perifèria de la capital de la Llombardia. Estudia a les universitats de Milà i Montpeller, i es llicencia en Literatura Italiana Contemporània i en Filologia Clàssica. Els temes recurrents de la seva poesia són la mort i la malaltia, el Milà suburbial, la memòria, el temps, la separació dolorosa d'una persona estimada, la feina de professor de literatura, la nit i


Otras imágenes del libro