Buscador de libros

Busqueda avanzada
Ens morirem sense haver-los escabetxat a tots: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 270
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Ens morirem sense haver-los escabetxat a tots SANTOS, CARLES

El Carles Santos escriptor, amb tota la seva força subversiva

Editorial:
Colección:
FORA DE COL·LECCIO
Materia BIC:
MÚSICA
Materia BIC:
OBRAS DE TEATRO, TEXTOS TEATRALES
ISBN:
978-84-17611-98-9
EAN:
9788417611989
Precio:
19.23 €
Precio con IVA:
20.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Coneixem la música de Carles Santos, el pianista transgressor, l’artista integral. I ara, amb Ens morirem sense haver-los escabetxat a tots, podem llegir els textos que va escriure en ple procés de creació dels seus espectacles musicals. Així, recuperem amb les seves pròpies paraules la memòria d’AsdrúbilaLa pantera imperialRicardo i ElenaL’adeu de Lucrècia Borja La meua filla soc jo. Són pàgines que s’inscriuen en la tradició de les escriptures fragmentàries, que esborren les fronteres genèriques, amb les quals Santos ens convida a sentir i a mirar amb una força poètica i subversiva. Com a 53 maneres de matar un capellà.

Ens introduïm en la cuina de Carles Santos per valorar la meticulositat amb què preparava els seus muntatges escènics, i accedim a les invencions i els pensaments d’un artista indispensable.

«És evident que quan una professió, en aquest cas la musical, és viscuda amb tota la intensitat possible, condiciona absolutament l’existència del mateix individu-músic». —Carles Santos 

Autor: Santos, Carles

1940-2017, Vinaròs. Pianista i compositor de renom universal, és conegut pel caràcter multidisciplinari de la seva obra, que abasta la poesia, el teatre o el cine. Músic precoç, fa el primer concert a vuit anys. Després d’estudiar al Conservatori del Liceu, continua la seva formació a Suïssa i París. Quan torna a Barcelona, coneix artistes d’altres disciplines —com Joan Miró, Joan Brossa o Pere Portabella—, amb els quals col·labora habitualment. El 1968 es trasllada a Nova York, on entra en contacte amb l’avantguarda estatunidenca, sobretot amb John Cage i La Monte Young. Funda la Companyia Carles Santos el 1987, amb la qual crea catorze espectacles musicals durant divuit anys. Escriu les fanfares dels Jocs Olímpics de Barcelona, la «Cavalcada» de l’Expo’92 de Sevilla i l’obertura de la I Biennal de València, entre moltes altres composicions. Rep diversos guardons, com la Creu de Sant Jordi o el Premi Nacional de Música en reconeixement a la seva obra.


Otras imágenes del libro