Buscador de libros

Busqueda avanzada
Entre dos mons: El dibbuq: portada
  • N° páginas : 204
  • Medidas: 180 x 150 mm.
  • Peso: 200 gr
  • Encuadernación: Bolsillo
Descargar Ficha Enviar Ficha

Entre dos mons: El dibbuq S.AN-SKI

Una història d'amor més enlla de la mort, en una comunitat jueva de la Rússia del s.XIX. Una obra clau de la cultura ídix.

Editorial:
Traductor:
Anna Soler Horta
Colección:
PETJADES
Materias:
BEST-SELLER NO FICCION CATALAN;
Materia BIC:
FICCIÓN Y TEMAS AFINES
ISBN:
978-84-947258-8-3
EAN:
9788494725883
Precio:
15.38 €
Precio con IVA:
16.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Entre dos mons: El dibbuq explica la història d’un exorcisme en una comunitat jueva de la Rússia rural. Leye és posseïda per l’esperit d’un antic enamorat el dia de la seva boda. Els caps religiosos jueus intenten expulsar-lo sense sort, fins que surt a la llum la història d’una promesa no complerta i un anhel de venjança procedent del món dels morts.
S. An-Ski va escriure aquesta peça, el drama més important de la cultura jueva moderna, basant-se en les arrels de la cultura hassídica de les comunitats jueves de l’Europa de l’Est, on la càbala i el misticisme, l’esoterisme i el misteri eren molt presents.

Autor: S.An-Ski

S. An-Ski (1863, Txaxniq, Bielorússia - 1920, Varsòvia, Polònia) va ser escriptor, periodista i folklorista, especialment interessat en les creences de les poblacions jueves de l’Europa Central i Oriental, on va viatjar sovint. Home involucrat en la Revolució Russa, va escriure obres de teatre i cançons revolucionàries compromeses amb el Bund (Unió General de Treballadors Jueus de Lituània, Polònia i Rússia). Una de les seves obres etnogràfiques més importants és A plaer de l’enemic (1925), en què va documentar acuradament la destrucció de les comunitats jueves a Rússia durant la Primera Guerr


Otras imágenes del libro