Buscador de libros

Busqueda avanzada
Feminisme per al 99% (2ªED): portada
  • N° páginas : 112
  • Medidas: 120 x 170 mm.
  • Peso: 100 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Feminisme per al 99% (2ªED) ARRUZZA / BHATTACHARYA

De tres de les organitzadores més destacades de la vaga feminista als Estats Units ens arriba aquest contundent manifest feminista.

Editorial:
Traductor:
Anna Llisterri
Ilustrador:
Joan Manel Pérez
Colección:
ASSAIG
Materias:
SOCIOLOGIA CIENCIAS POLITICAS;
Materia BIC:
Feminismo y teoría feminista
Edad recomendada:
EDAD/NIVEL DE INTERÉS
ISBN:
978-84-16855-41-4
EAN:
9788416855414
Precio:
9.62 €
Precio con IVA:
10.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Habitatge inaccessible, salaris baixos, atenció mèdica universal, violència policial... No són temes tractats habitualment pel feminisme mainstream. Aquest és un manifest per al 99 %, per a aquelles per a qui tindria un impacte superior incrementar el salari mínim o impulsar un servei sanitari i de cura dels fills universal que tenir més dones com a directores executives a les empreses o als seients del Parlament. És un manifest que exigeix la fi de l’empresonament en massa i dels règims fronterers inhumans, la provisió d’habitatges segurs i veritablement assequibles, la fi de les guerres imperialistes a l’Orient Mitjà i molt més.
El feminisme no hauria de començar –o acabar– amb més dones assegudes als consells de direcció de les empreses: hauria de començar amb el 99%

El libro en los medios

Guia de lectura feminista: què podem trobar a les llibreries?

11/03/2019

La literatura feminista està en auge. No només prolifera l"edició de nous llibres que reivindiquen un feminisme més ampli, més inclusiu, amb més espai per a tothom; els clàssics tornen a reeditar-se i ocupen els llocs privilegiats de les llibreries, habitualment reservats a les novetats i els més venuts

Tigre de Paper publica Feminisme per al 99% coincidint amb el 8M

11/03/2019

El segell editorial manresà Tigre de paper posa a la venda el llibre Feminisme per al 99 %, un volum que apareix en la setmana del 8-M i la reivindicació feminista que implica. La firma bagenca també publica Altai, que signa el col·lectiu d"escriptors italians Wu Ming, una obra de la qual fa una dècada es van vendre milers de còpies i que encara no estava traduïda al català.

"Tigre de paper publica «Feminisme per al 99 %» coincidint amb el 8-M" (Tigre de Paper) regio7.cat, 6 març 2019

06/03/2019

El feminisme no hauria de començar –o acabar– amb més dones assegudes als consells de direcció de les empreses: hauria de començar amb el 99%

"Guia de lectura feminista: què podem trobar a les llibreries?" (Tigre de Paper) publico.es, 4 març 2019

04/03/2019

"La literatura feminista està en auge. No només prolifera l"edició de nous llibres que reivindiquen un feminisme més ampli, més inclusiu, amb més espai per a tothom; els clàssics tornen a reeditar-se i ocupen els llocs privilegiats de les llibreries, habitualment reservats a les novetats i els més venuts"

Autor: Arruzza, Cinzia

Cinzia Arruzza és professora associada de filosofia de la New School for Social Research de Nova York. Va ser una de les principals organitzadores de la Vaga Internacional de Dones als Estats Units. És autora de Le relazioni pericolose. Matrimoni e divorzi tra marxismo e femminismo (2010).

Autor: Bhattacharya, Tithi

Tithi Bhattacharya és professora d’història, especialitzada en el sud d’Àsia, i directora d’Estudis Globals a la Universitat de Purdue. Va ser una de les principals organitzadores de la Vaga Internacional de Dones als Estats Units. Properament veurà la llum en català la seva obra Teoria de la reproducció social. Ressituant la classe, recentrant l’opressió (2017).

Autor: Fraser, Nancy

Nancy Fraser és catedràtica de filosofia i política a la New School for Social Research de Nova York, i actualment és una de les intel·lectuals feministes més destacades. Va ser una de les principals organitzadores de la Vaga Internacional de Dones als Estats Units. Entre les seves publicacions hi destaquen Redistribution or recognition?, amb Axel Honneth (2004); Scales of Justice (2010); Fortunes of feminism: from state-managed capitalism to neoliberal crisis (2013), i Capitalism: a conversation in Critical Theory, amb Rahel Jaeggi (2018).


Otras imágenes del libro