Buscador de libros

Busqueda avanzada
La força de la no-violència: portada
  • N° páginas : 176
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 202 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

La força de la no-violència BUTLER,JUDITH

Butler desfà els malentesos arrelats sobre què constitueix violència i què no-violència, tot plegat per suggerir nous camins a seguir.

Editorial:
Traductor:
Lourdes Bigorra
Ilustrador:
Joan Manel Pérez
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Ciencias políticas y teoría
ISBN:
978-84-16855-91-9
EAN:
9788416855919
Precio:
16.35 €
Precio con IVA:
17.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Mentre que la violència de l’Estat gairebé mai és qüestionada, per què qualsevol forma de contraviolència que empren aquells que volen defensar-se es considera sovint inacceptable? Judith Butler duu a terme una profunda anàlisi de les dimensions psicosocials de la violència per explicar quin paper juga en les nostres vides actualment. L’autora ens demostra que la violència s’atribueix sovint a aquells que estan exposats als seus efectes mortals amb més virulència. Per superar aquesta lògica cal construir un marc relacional en què totes les vides comptin per igual i, per tant, ningú no pugui atacar-les lliurement. I hem de fer-ho fugint de la mala entesa associació de la no-violència amb un posicionament individual.

El libro en los medios

Entrevista a leditor Marc Garcés sobre La força de la no violència

11/02/2021

Marc Giró entrevista a Marc Garcés, editor de Tigre de Paper al programa Vostè primer de RAC1. L"entrevista gira al voltant de la publicació de "La força de la no-violència de Judith Butler"

Entrevista sobre la no-violència a Judith Butler

11/02/2021

L"Institut Català Internacional per la Pau entrevista Judith Butler per debatre sobre el paper de la violència a la nostra societat i la defensa de la força de la no-violència

Autor: Butler, Judith

Filòsofa de formació, actualment ocupa la càtedra Maxine Elliot de Retòrica, Literatura Comparada i Estudis de la Dona a la Universitat de Califòrnia, Berkeley. És doctora honoris causa en diverses universitats dels EUA i Europa i se la considera una de les intel·lectuals més influents al món.  Especialitzada en estudis de gènere, la seva obra també inclou importants reflexions en l’àmbit de l’ètica, la política i els drets humans. Una de les seves contribucions més destacades és la teoria sobre la performativitat del gènere, que va esdevenir la base fonamental de la teoria queer.


Otras imágenes del libro