Buscador de libros

Busqueda avanzada
Història de la humanitat en vinyetes. Xina: portada
  • N° páginas : 56
  • Medidas: 210 x 270 mm.
  • Peso: 500 gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Descargar Ficha Enviar Ficha

Història de la humanitat en vinyetes. Xina FERNANDEZ, NORBERTO

Descobreix les tradicions i els costums del poble xinès, les seves llegendes i la seva riquesa cultural, i les diferents dinasties i emperadors que governaren el país.

Editorial:
Traductor:
Javier Matesanz
Colección:
ESPIRAL DIDACTICO
Materia BIC:
Historia de Asia
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 10 años
ISBN:
978-84-10-03198-2
EAN:
9788410031982
Precio:
14.33 €
Precio con IVA:
14.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La Xina, el gegant desconegut del llunyà Orient

La civilització xinesa en particular, i la pràctica totalitat de la realitat sociocultural del llunyà Orient en general, són grans desconegudes per a Occident. Una errada inexcusable, si tenim en compte les grans aportacions que històricament han fet a la nostra cultura, tot i les enormes diferències que ens separen social, política, tradicional i culturalment. És com si les seves respectives evolucions històriques hagueren transcorregut en paral·lel, sense cap vincle ni punt d’intersecció. Però res més enfora de la realitat. Les aportacions de la cultura xinesa a l'europea són moltes i ben conegudes, com ara el paper, la pólvora, els focs artificials, algunes arts marcials o fins i tot la pasta italiana. Més que suficient per interessar-nos pel passat d’aquest gegant asiàtic, i saber una mica més de la riquesa històrica i cultural d’aquest immens i apassionant país que és la Xina. 


El sisè volum de la col·lecció Història de la humanitat en vinyetes, descobrireu moltes coses de les tradicions i els costums del poble xinés, de les seves llegendes i la seva riquesa cultural, i de les diferents dinasties i emperadors que governaren el país fins a la creació de l’actual República Popular Xinesa. 

Autor: Fernández, Norberto

Dibujante gallego que comenzó su carrera coloreando la serie truncada AS AVENTURAS DO PROFESOR CARBONATO, y luego otra serie dibujada por Fausto, UN MISTERIO PARA SIMÓN. Pasó después a foguearse como dibujante en las páginas de la revista Golfiño (con su serie humorística "O castelo Regadeira") y trabajó con otros autores gallegos como Carlos Portela ("Forest Hill" o "Guinsy", para Atlántico Diario).

Libros relacionados


Otras imágenes del libro