Buscador de libros

Busqueda avanzada
Les llagrimes de Madame Arban: portada
  • N° páginas : 172
  • Medidas: 140 x 180 mm.
  • Peso: 200 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Les llagrimes de Madame Arban MAYMO CAPDEVILA, SILVIA

Una desaparició mai resolta que va marcar l’imaginari de Barcelona durant dècades i la inauguració d’un restaurant que va excel·lir pel seu insòlit refi

Editorial:
Colección:
LA CAJA DE LACA
Materia BIC:
FICCIÓN MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
Edad recomendada:
Para lectores emergentes/principiantes/incipientes (adultos)
ISBN:
978-84-125316-4-0
EAN:
9788412531640
Precio:
20.19 €
Precio con IVA:
21.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La trama s’articula entorn d’un enigma relacionat amb les gestes aerostàtiques de mitjan segle XIX, i està amarada de referències gastronòmiques que emmarquen l’eclosió d’una nova sociabilitat alimentària a la ciutat, pròpia de la mentalitat liberal. La nostàlgia dels paisatges desapareguts, el gust per la gemmologia o la reivindicació de l’esperança proporcionada per les teories utòpiques —que emergeixen de tant en tant sobre la constant històrica de l’obscurantisme— arrodoneixen l’atmosfera d’aquesta narració, que es presenta acompanyada d’un preàmbul i d’unes notes a l’edició a càrrec de l’autora. 

Autor: Maymó Capdevila, Sílvia

Sílvia Maymó (Barcelona, 1960) és llicenciada en Filologia Hispànica per la UB, on també va cursar i completar programes de doctorat en Literatura i en Antropologia de l'Alimentació. A Sd·edicions, ha publicat Les llàgrimes de Madame Arban (2023), una nouvelle ambientada a la Barcelona de mitjan segle XIX. En la mateixa editorial ha publicat dos assaigs —Estiu vora el llac (2018) i El vampir bicentenari (2019)—, on analitza la influència de la presència de Lord Byron en la construcció de la llegenda entorn de la gènesi de Frankenstein or the Modern Prometheus, de M. W. Shelley, i de The Vampyre, de J. W. Polidori.


Otras imágenes del libro