Buscador de libros

Busqueda avanzada
Llibre d'estil de l'ACN: portada
  • N° páginas : 192
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Llibre d'estil de l'ACN FERRE / NOGUE

Les pautes d'estil de l'ACN per oferir informació de qualitat i adaptada a l'entorn

Editorial:
Colección:
FORA DE COL·LECCIO
Materias:
PERIODISMO;
Materia BIC:
Guías de redacción y corrección de textos
ISBN:
978-84-17611-24-8
EAN:
9788417611248
Precio:
17.21 €
Precio con IVA:
17.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El Llibre d’estil pretén facilitar que l’Agència Catalana de Notícies sigui fidel a la seva missió i als seus valors. Les pautes que conté sobre la identitat, la imatge, els gèneres, els formats i el model de llengua, així com la guia ètica, estan orientades a garantir el compromís de l’Agència amb els seus clients i, en tant que és una institució pública, amb tota la ciutadania.
L’ACN té una clara vocació d’articular l’espai català de comunicació, de vertebrar el territori i de contribuir a la projecció exterior del país i a la normalització lingüística. Vol ser un referent periodístic independent, plural i un motor d’innovació.

Autor: Ferré Pavia, Carme

Carme Ferré Pavia és periodista i professora de Comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va doctorar en Ciències de la Comunicació el 1998 a la UAB, amb la tesi '«Serra d’Or», intel·lectualitat i cultura resistents en el segon franquisme (1959-1977)'. És vicedirectora de Suport a la Investigació del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB.

Autor: Nogué Regàs, Anna

Anna Nogué Regàs és doctora en Periodisme per la Universitat de Navarra. És autora amb Carlos Barrera del llibre 'La Vanguardia, del franquismo a la democracia' i amb José Ángel Borja de 'Tristán La Rosa, un periodista de su tiempo'. És subdirectora de l'Agència Catalana de Notícies.


Otras imágenes del libro