Buscador de libros

Busqueda avanzada
Llibre de les bèsties: portada
  • N° páginas : 152
  • Medidas: 210 x 280 mm.
  • Peso: 915 gr
  • Encuadernación: Lujo
Descargar Ficha Enviar Ficha

Llibre de les bèsties BROCAL, PEP

Per primera vegada, una de les obres més rellevants de l'època medieval s'adapta a còmic, de la mà d'un dels autors més prestigiosos del panorama nacional.

Editorial:
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
NOVELAS GRÁFICAS
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 14 años
ISBN:
978-84-1371-419-6
EAN:
9788413714196
Precio:
33.65 €
Precio con IVA:
35.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Què hi fan, tots aquests animals, aquí reunits? Doncs elegir rei, ves!

Sembla que serà el lleó qui al final s’encasti la corona, per bé que la guineu, dita la Renard, farà mans i mànigues per controlar el poder des de l’ombra. Rebolcar-se en el plaer de dominar-ho tot, vet aquí la vella pulsió que mou la Renard a tramar intrigues mitjançant l’engany, la mentida, l’astúcia i les seves grans dots d’oradora.


Però l’obra no parla pròpiament d’animals, malgrat que en siguin els protagonistes, sinó dels aspectes més foscos de la condició humana. Darrere l’aparença d’una faula coral, el Llibre de les bèsties, de Ramon Llull, és doncs també una sàtira sobre el comportament de les persones en la lluita pel poder, on l’enveja, l’ambició i la crueltat en són l’esca del pecat.


Llull va escriure el Fèlix o Llibre de meravelles a París, entre els anys 1287 i 1289, del qual el Llibre de les bèsties n’és la setena d’un total de deu parts i pot ser llegit de manera independent donada la seva singularitat argumental. De fet, fou concebuda com a advertiment per al rei de França, Felip IV el Bell, amb qui l’autor havia tingut contactes polítics durant la redacció de l’obra. 735 anys després, aquesta fabulosa història del tot vigent veu la llum en forma de còmic.

Autor: Brocal, Pep

Pep Brocal es un ilustrador con larga experiencia en el mundo editorial y de prensa, sobre todo infantil. Ha trabajado para NSLM, Tretzevents, Cavall Fort, El Manglar, Mister K, La Vanguardia, El País, ABC, El Mundo, Proa, Enciclopedia Catalana, Galera, Edebé, Beascoa, RBA, Anaya, Santillana... Ilustra cuentos infantiles, hace cómics para adultos y para niños desde hace muchos años y es profesor en la escuela EINA de Barcelona en el Máster de Ilustración Infantil.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro