Buscador de libros

Busqueda avanzada
MEDITA (CAT): portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 320
  • Medidas: 220 x 150 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa blanda
Descargar Ficha Enviar Ficha

MEDITA (CAT) LAUREYS, STEVEN

Una barreja fascinant de ciència, anècdotes inspiradores i exercicis pràctics per treure el màxim rendiment al poder de la meditació.

Editorial:
Traductor:
Gemma Tomàs
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
Mente, cuerpo y espíritu: meditación y visualización
ISBN:
978-84-18928-81-9
EAN:
9788418928819
Precio:
22.07 €
Precio con IVA:
22.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El doctor Steven Laureys ha dut a terme investigacions revolucionàries sobre la consciència humana durant més de dues dècades. En aquest llibre, un èxit de vendes internacional, Laureys ens explica els beneficis que comporta la meditació —que inicialment es considerava purament espiritual— per al desenvolupament del nostre cervell. Una investigació rigorosa i reveladora que demostra que la meditació pot tenir un impacte positiu a les nostres vides: menys estrés, millor qualitat del son i una major concentració són només alguns dels beneficis que comporta i que els estudis científics certifiquen i avalen. Experimenta'n tu també els efectes positius i… medita!Autor: LAUREYS, STEVEN

(Leuven, 1968) és un neuròleg belga. És un metge reconegut mundialment per les seves investigacions en el camp de la neurologia de la consciència. Dirigeix el Coma Science Group al Cyclotron Research Centre de la Universitat de Liège i és president de la World Federation of Neurology’s Coma and Disorders of Consciousness Research Group, entre altres coses.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro